Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Boey de Nelson da sene sonu muhtemelen transfer yapacak hadi Boey'in boşluğunu Dubois'le doldururuz da Nelsonun boşluğunu nasıl dolduracağız orası sıkıntı umarım scout ekibi çalışma yapıyodur.

Galatasaray’ın transfer tahtası bugün itibarıyla açıldı. FIFA’nın onay kağıdı kısa süre önce kulübe ulaştı. (A Spor)

Rıza'nın açıklamalarından sonra ben Uğur Çiftçi işinin olacağını pek sanmıyorum. Açıkçası sıcak da bakmıyorum. Berkan, Barış,Kerem'e bile fitim. Kazım dönünce devam ederiz, kaldığımız yerden. Başka oyuncu kalmamış gibi niye bu onu da anlamadım.... Başka birini bulalım. Şart mı Sivas? Görmüyor musunuz heriflerin üzerimize oluşturduğu baskıyı. O konuşmadan sonra akşam ofsaytlı gol yedik. Farzı misal tek bir hata yapıldı, ki o da hakemlik mevzu, sezon sonuna kadar bedelini ödettirmek için pusudalar. Sivas bunun öncüsü. Ciddi manada bunlarla iş yapılmasına dünden sonra karşıyım.

Ucaklar insin...

Çilekler gelsin!
90a9b3d97cf3d0b4990c3ce3c73468da509419e8.gif

Oyuncuların kariyer planlaması ve satışları için bir yönetici istihdam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuncuya kurumsal bir kariyer planlaması yaparak doğru zamanda doğru fiyatlara satışlar yapılmasını sağlayacak, hem oyuncuya hem de kulübe büyük paralar kazandıracak bir yönetici olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt