Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.984
- 102.125
- 5.238
DOVBYKKKKKK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de ismini severimKonyalıları severim
Dostum City nin yarım kadrosu zaten CL de yarı finale oynar. Bu adam cidden bu kadar kilitse takımı için zaten uzatırlar onu söylemeye çalışıyorum. City mi Galatasaray mı diye sezon sonuda sorsak bu adama Ilkay City der. Bu tabi benim düşüncem Ilkay bu acıklamayı yaptı mı yapmadı mı o bile belli değil.Sözlesmesi bittiginde iyi teklif yaparsan ve gelmeyi isterse alabilirsin. Sezon ortasinda alamayiz onu ve kendiside bence orda sezonu tamamlamayi ister. Herifin bize gelirse bu sezon onun icon belki son ciddi SL alma sansi olacak.
Ne diyon lan MuzFeramuz
Kale muhafızı, koruyucu.
ben de ismini severim
ismimin anlamıNe diyon lan Muz
kimsesizlerin kimsesiyimSen kimsin bilader?
O Lig'in motivasyonuyla senin Lig'in motivasyonu aynı mı reis yavKarşı olduğun adamın İlkay Gündoğan olduğunu ve dünyanın en iyi takımlarından birisinin hala en kilit oyuncularından biri olduğunu düşünüp tekrar sorgula derim bu düşünceni
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O Lig'in motivasyonuyla senin Lig'in motivasyonu aynı mı reis yavBurda her takımın sahası bile iyi değil.Orda ki istekli oyununu burda göremeyiz.Mesut örneği tam olarak verilmez oynayarak gelmediği için ama bana kalırsa her türlü riskli 1 transfer.Ben bu arada 30+ yaş futbolculara karşı değilim.Mertens'i de istedim Mata'yı da rotasyonda 1 sene kullanmak için istedim.İlkay'ı 1 seneye o maaşa oynatamazsın ki istediği sözleşmeyi verirsen dediğim gibi benim düşüncem 3+ yaş Türk futbolcularına uzun süreli kontrat verilmemeli.Senin görüşüne de saygılıyım bu arada reis..
Mesut'ta Fbli'ydi.Bu gibi futbolcular Avrupa'da istediği başarıları yaşamış istediği paraları kazanmış.Senin düşüncene de saygılıyım reis ama bence pek sallamaz Lig'i..İlkay şuan dünyanın en ii 5 os oyuncusundan biri bence. Onun dışında, eğer bahsedildiği gibi iyi bir taraftarsa, bundan büyük motivasyon ne olabilir ? Tuttuğun takımla şampiyonluk yaşamak kadar büyük bişe yok bence