Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlesmesi bittiginde iyi teklif yaparsan ve gelmeyi isterse alabilirsin. Sezon ortasinda alamayiz onu ve kendiside bence orda sezonu tamamlamayi ister. Herifin bize gelirse bu sezon onun icon belki son ciddi SL alma sansi olacak.
Dostum City nin yarım kadrosu zaten CL de yarı finale oynar. Bu adam cidden bu kadar kilitse takımı için zaten uzatırlar onu söylemeye çalışıyorum. City mi Galatasaray mı diye sezon sonuda sorsak bu adama Ilkay City der. Bu tabi benim düşüncem Ilkay bu acıklamayı yaptı mı yapmadı mı o bile belli değil.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Burhancan Terzi: "İlkay Gündoğan için devre arası olma ihtimalini ön görmüyorum yaz transfer dönemi olma ihtimal var."

Safa Kaan: "Farid Loutfi ile 3.5-4 dakika konuştum. Galatasaray ve fenerbahçe'nin ilgisini doğruluyor iki kulüp içinde sadece ilgi boyutunda olduğunu doğruluyor. İlla ocak ayında transfer olacak diye bir şey yok yaz ayında da bu transfer gerçekleşebilir. Belçika, Almanya ve İtalya'dan teklifler olduğunu söyledi. Şu an resmi teklif olmadığını söyledi. Önce kulüpler görüşecek daha transfer görüşmeleri oyuncuyla görüşecek seviyeye gelmedi. Oyuncunun önceliği Avrupa oraya gitmek istiyor."

Burhancan Terzi: "Dün geceden beri Fofana transferiyle ilgili detayları öğrenmeye çalıştım. Fofana'yı 1.5 yıl kiralamak istiyorlar ama oyuncunun menajeri Galatasaray'a gitmeyeceğini söyledi ama ben Galatasaray'ın son ana kadar bu seçeneceği de zorlayacağını düşünüyorum."

Burhancan Terzi: "Mateta transferi sene sonuna kadar kiralık olarak transferi gerçekleşebilir."

Karşı olduğun adamın İlkay Gündoğan olduğunu ve dünyanın en iyi takımlarından birisinin hala en kilit oyuncularından biri olduğunu düşünüp tekrar sorgula derim bu düşünceni

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O Lig'in motivasyonuyla senin Lig'in motivasyonu aynı mı reis yav :D Burda her takımın sahası bile iyi değil.Orda ki istekli oyununu burda göremeyiz.Mesut örneği tam olarak verilmez oynayarak gelmediği için ama bana kalırsa her türlü riskli 1 transfer.Ben bu arada 30+ yaş futbolculara karşı değilim.Mertens'i de istedim Mata'yı da rotasyonda 1 sene kullanmak için istedim.İlkay'ı 1 seneye o maaşa oynatamazsın ki istediği sözleşmeyi verirsen dediğim gibi benim düşüncem 3+ yaş Türk futbolcularına uzun süreli kontrat verilmemeli.Senin görüşüne de saygılıyım bu arada reis..

O Lig'in motivasyonuyla senin Lig'in motivasyonu aynı mı reis yav :D Burda her takımın sahası bile iyi değil.Orda ki istekli oyununu burda göremeyiz.Mesut örneği tam olarak verilmez oynayarak gelmediği için ama bana kalırsa her türlü riskli 1 transfer.Ben bu arada 30+ yaş futbolculara karşı değilim.Mertens'i de istedim Mata'yı da rotasyonda 1 sene kullanmak için istedim.İlkay'ı 1 seneye o maaşa oynatamazsın ki istediği sözleşmeyi verirsen dediğim gibi benim düşüncem 3+ yaş Türk futbolcularına uzun süreli kontrat verilmemeli.Senin görüşüne de saygılıyım bu arada reis..

İlkay şuan dünyanın en ii 5 os oyuncusundan biri bence. Onun dışında, eğer bahsedildiği gibi iyi bir taraftarsa, bundan büyük motivasyon ne olabilir ? Tuttuğun takımla şampiyonluk yaşamak kadar büyük bişe yok bence

İlkay şuan dünyanın en ii 5 os oyuncusundan biri bence. Onun dışında, eğer bahsedildiği gibi iyi bir taraftarsa, bundan büyük motivasyon ne olabilir ? Tuttuğun takımla şampiyonluk yaşamak kadar büyük bişe yok bence
Mesut'ta Fbli'ydi.Bu gibi futbolcular Avrupa'da istediği başarıları yaşamış istediği paraları kazanmış.Senin düşüncene de saygılıyım reis ama bence pek sallamaz Lig'i..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt