Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.341
- 24.440
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birincisi Bu adam 8 nodan beklenileni yapamaz. Midjöden fazlası yok.Yedek olarak bakmamak lazım gayet iyi topçu 11i zorlayabilir ve sergio yokken oyun aklı olur
Yalnız Amir'in kendini gösterdiği yer 6 numara. Oliveira'yı yedekleyecek değil orta sahadaki oyun kurulumuna -Oliveira olmadığında göze çarpan- katkı sağlayacak bir oyuncu. Bunu 8 numaradan değil de 6 numaradan yapacaksın. Oliveira yokken Torreira ya da Berkan'ı ön alan presinde kullanıp oyunu Amir ile başlatırız diye düşünüyorum. Sene sonu gerek Mertens'in yaşı gerekse Oliveira'nın ikamesi anlamında 8,5 diyebileceğimiz bir oyuncu gerekebilir.
midjöyle zerre alakası yok adamın dayıBirincisi Bu adam 8 nodan beklenileni yapamaz. Midjöden fazlası yok.
İkincisi yedeğe para harcayana kadar önce 11indeki adamları elde tutmak için sakla paranı.
Daha büyügü geliyor. Yabanci alt yapi koordinatörü, cok iyi teknik ekip calismasi, yönetim uyum icinde calismasi, erden timur gibi manyak gslinin olmasi.2011-13 gibi bir dönem bizleri bekliyor daha uzun sürecek inş.
Sil2011-13 gibi bir dönem bizleri bekliyor daha uzun sürecek inş.
Kardo adam 2 senedir defansın en önünde top alıyor sürekli geride ne zaman izlesemmidjöyle zerre alakası yok adamın dayı
gsde başarı cezasız kalmaz max 2 sene sürer sonra erden timuru küstürürler yaparlar bi mallıkDaha büyügü geliyor. Yabanci alt yapi koordinatörü, cok iyi teknik ekip calismasi, yönetim uyum icinde calismasi, erden timur gibi manyak gslinin olmasi.
islere karismayan, kendi projelerini yürüten dursun.
allah bozmasin
2-3 sene sonra yeni baskan olur bencegsde başarı cezasız kalmaz max 2 sene sürer sonra erden timuru küstürürler yaparlar bi mallık
Sampiyon olursak SL icin 4 tane eleme oynayacak olmak isi biraz bozuyor sanki.2011-13 gibi bir dönem bizleri bekliyor daha uzun sürecek inş.
Champions road 2 max 3 takim haric kolay aslindaSampiyon olursak SL icin 4 tane eleme oynayacak olmak isi biraz bozuyor sanki.
Sergio'nun alternatifi bence. Ağırlıkla oyun kuracağın maçlarda da Torreira yerine kullanabilirsin.Kimin yerine istiyoruz ki bu çocuğu 6 numara değil kesiciligi zayıf miço gidecekse onun yerine olabilir yedek için ama miço varken nasıl olacak
tamam işte ondan diyorum midjöyle alakası yok diye, amir bence baya iyi bi oyun kurucu, yaşı da hala genç sayılır. Min 4-5 sene oynar.Kardo adam 2 senedir defansın en önünde top alıyor sürekli geride ne zaman izlesemson bck maçında da izledim baya vasat tı. Ama yedeğe oara harcamak şu an aşırı fuzuli geliyor.
Adam gibi sol bekini, kiralıkları bi hallet önce ya
Orasi öylede sezonu cok erken acacagiz bunun da ise yaradigini su ana kadar görmedim.Champions road 2 max 3 takim haric kolay aslinda
o moruk birseyi tutturmus mu acaba hic, tek iyi yapdigi sey gürcan yaninda amigoluk yapdiginda cevap yapistirmasiTüzemen Lucas Moura demiş.
Birincisi Bu adam 8 nodan beklenileni yapamaz. Midjöden fazlası yok.
İkincisi yedeğe para harcayana kadar önce 11indeki adamları elde tutmak için sakla paranı.