Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Amir'in kendini gösterdiği yer 6 numara. Oliveira'yı yedekleyecek değil orta sahadaki oyun kurulumuna -Oliveira olmadığında göze çarpan- katkı sağlayacak bir oyuncu. Bunu 8 numaradan değil de 6 numaradan yapacaksın. Oliveira yokken Torreira ya da Berkan'ı ön alan presinde kullanıp oyunu Amir ile başlatırız diye düşünüyorum. Sene sonu gerek Mertens'in yaşı gerekse Oliveira'nın ikamesi anlamında 8,5 diyebileceğimiz bir oyuncu gerekebilir.

2011-13 gibi bir dönem bizleri bekliyor daha uzun sürecek inş.
Daha büyügü geliyor. Yabanci alt yapi koordinatörü, cok iyi teknik ekip calismasi, yönetim uyum icinde calismasi, erden timur gibi manyak gslinin olmasi.
islere karismayan, kendi projelerini yürüten dursun.

allah bozmasin

tabi Rashica + hele Icardi icin formül bulmak gerek kalmalari icin

midjöyle zerre alakası yok adamın dayı
Kardo adam 2 senedir defansın en önünde top alıyor sürekli geride ne zaman izlesem :) son bck maçında da izledim baya vasat tı. Ama yedeğe oara harcamak şu an aşırı fuzuli geliyor.

Adam gibi sol bekini, kiralıkları bi hallet önce ya

Daha büyügü geliyor. Yabanci alt yapi koordinatörü, cok iyi teknik ekip calismasi, yönetim uyum icinde calismasi, erden timur gibi manyak gslinin olmasi.
islere karismayan, kendi projelerini yürüten dursun.

allah bozmasin
gsde başarı cezasız kalmaz max 2 sene sürer sonra erden timuru küstürürler yaparlar bi mallık

Kardo adam 2 senedir defansın en önünde top alıyor sürekli geride ne zaman izlesem :) son bck maçında da izledim baya vasat tı. Ama yedeğe oara harcamak şu an aşırı fuzuli geliyor.

Adam gibi sol bekini, kiralıkları bi hallet önce ya
tamam işte ondan diyorum midjöyle alakası yok diye, amir bence baya iyi bi oyun kurucu, yaşı da hala genç sayılır. Min 4-5 sene oynar.

Abdülkerim'den aldığımız katkıya benzer katkıyı alabiliriz diye düşünüyorum.

Champions road 2 max 3 takim haric kolay aslinda
Orasi öylede sezonu cok erken acacagiz bunun da ise yaradigini su ana kadar görmedim.
Ilk turu mesela forvette baris alper ve kanatta yunus, orta sahada berkanla falan oynamak zorunda olacagiz.
Ama bunlari konusmak icin cok erken, önce sampiyon olmamiz lazim.

zaten çoğu zaman okan hoca berkanı veya torreira'yı ileri pres için gönderip sergio'yu bir tık daha geride bırakıyor.

istediğine göre bir şey vardır kafasında.

Sezon sonu icardiyi alabiilmek için sağlam para verilecek üstüne boey torreira gitme durumu var.Bu durumlar varken yedeğe 3 4m euro vermek çok gereksiz.Ha birde mitso var.

Birincisi Bu adam 8 nodan beklenileni yapamaz. Midjöden fazlası yok.

İkincisi yedeğe para harcayana kadar önce 11indeki adamları elde tutmak için sakla paranı.

net katiliyorum sana

yedege alinan hicbir topcudan fayda görmedik

ilk 11e alip takimi diri tutacaksin

ha belese olur boey gibi no problem ama 4-5 milyon 26 yasinda en buyuk basarisini konyada göstermis bir yabanci icin degmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt