Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglen gulduk biz Sergencim :) (takiliyorum)

Bu arada, sesli dusunuyorum... Fatih Hocam kuvvetle muhtemel Icardi ile anlasamazdi sanki bir dusundum soyle.. Oyle gitmeler falan cikar birseyler derdi sanki.
belki ama sanmam.hoca da özgür ruhlu

Bize kaliteli bir kanat oyuncusu lazim. Barış alper'in icardiye veremediği pasları izlemek istemiyorsak eğer

Sanirim sezon sonu olur olursa bu is. Katiliyorum ama iceriden de halletmek ustune yerli bir isim olmasi avantajli kiliyor. Ama cok isterdim soyle ayagi guzel, akilli ve akici bir kanat oyuncuyu. Rashica bir ara yapti bunlari simdi toparladi yeniden sanki. Bakalim bu mac nasil bir performans verecek. Zaten Baris, kanat icinde uygun degil.

Erden Timur her ay Webrinar'da soruları cevaplıyordu. Bu ayda olacak herhalde acaba sonrasında tekrar Youtube'da yayınlanır mı? Bu aykinde hem Leo'dan hali hazırda kaç para direk geldi? Yani kaç kişi peşin aldı, kaç kişi taksit aldı ve kalan %30'un satışı ne durumda gibi detaylar belli olacaktı çünkü Ocak ayında. Yine alt yapı lansmanı, Kemerburgaz projesi, Florya projesi gelişmeler. Ve en son Webrinar'da Özbek başkanın uğraştığı bir şey vardı ben açıklamayayım başkan kendisi açıklar demişti o ne? Ve bunun gibi başka detayları da öğrensek keşke. Eskiden stad inşaatını izleyebiliyorduk antrenman tesislerinin inşasını da izleyebilsek güzel olurdu.

Sanirim sezon sonu olur olursa bu is. Katiliyorum ama iceriden de halletmek ustune yerli bir isim olmasi avantajli kiliyor. Ama cok isterdim soyle ayagi guzel, akilli ve akici bir kanat oyuncuyu. Rashica bir ara yapti bunlari simdi toparladi yeniden sanki. Bakalim bu mac nasil bir performans verecek. Zaten Baris, kanat icinde uygun degil.
Mertens, icardi gibi üst düzey bir kanat oyuncusu 1 seviye daha yükseltirdi bizi

new şükür derken boşuna demedik.pres yapması,takım arkadaşlarına servisi,gelişen son vurusları...Allah bizde uzun seneler izlemeyi nasip etsin ama zor burda kalması

Beşiktaş JK:

Vincent Aboubakar‘ı taşıyan uçak
*04:15 - 04:30* / Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminaline inecektir

E68DFAF3-E2E4-4674-98E6-816C44E5F11A.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt