Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net topla arası iyi olan bir kanat lazım bize. Rashica oyuna katkısı çok iyi fakat henüz skor üretemedi. Üreteceğini düşünüyorum. Kerem bu sene daha olgun ama bence sene sonu kesin transfer yapacak. Kvara > PL > Kerem > Napoli tarzı olabilir. Yaşı olmasayı Berghuis derdim bu isme ama yine de doğru isim olur kendisi.

Yalnız Chelsea'nin aldığı oyunculardan tutmayan olursa en kötü 2-3 seneye bir kaçını buraya düşmüş görürüz bence. Tahminim Madueke > Brighton > GS

Yine ayni gobekli fenevli amcamiz, Trtspor'daki, Boey icin 3-4 m Euro'ya geldi dedi. 12m Euro'ya Boey icin iyi diyor :) Sakatlik olur satin diyor ne olur ne olmaz diyor :)

İnş. Uğur Çiftçi'ye 900 falan vermeyiz. Hem Kazım döndü hem de Dübüa idare ediyor zor durumda. Sınır da değişebilir
ADubois oynadığı zaman çözüm oldu, Kazımcan oynadığı zaman baya rahatladık ama PVA ve Emre bu seviyenin oyuncuları değil özellikle PVA'nın oynadığı Sivasspor ve Ankaragücü maçları rakipler soldan çok rahat geldiler hem kupada da devam ediyoruz bence Uğur Çiftçi rotasyonda olması işimize yarar o paraları eder mi etmez ama yolun sonu şampiyonluk diyorsak bence en azından daha da güçlenmek iyi olabilir. Hem kupa hem lig Boey-Dubois-Kazımcan-Uğur rotasyonu sağlıklı olabilir.

Uğur iyi olur, Kazimcan'a da faydası dokunur illa ki. Kaç yıldır Süper Lig'de takılıyor herif

Ugur'u alici gozuyle izlemedim, fazla ovuluyor diye dusunmeye basladim artik. Bir ara bakayim bazi maclarina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt