- 18 Mayıs 2011
- 53.420
- 57.378
- 4.613
3 milyon ver sarayimtecrübeli türk yedek stoper şart takıma gökhan zan gibi. tüm sezon 2 stoper 2 kanat ile gidiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 milyon ver sarayimtecrübeli türk yedek stoper şart takıma gökhan zan gibi. tüm sezon 2 stoper 2 kanat ile gidiyoruz.
tecrübeli türk yedek stoper şart takıma gökhan zan gibi. tüm sezon 2 stoper 2 kanat ile gidiyoruz.
Reis ısrarla görmediğimiz birşey var.Bu adamlar karagümrükde oynarken boş alan buluyor.Biz daha çok dar alanda oynuyoruz.Dibimizde örnek var.yunusu görüyoruz.Galatasarayda oynamakla bu takımlarda oynamak bir değil görelim artık şu gerçeği.
Borininin oyle adamlarla alakasi yok ki, acik alan topcusu degil herif. Akliyla oynuyorReis ısrarla görmediğimiz birşey var.Bu adamlar karagümrükde oynarken boş alan buluyor.Biz daha çok dar alanda oynuyoruz.Dibimizde örnek var.yunusu görüyoruz.Galatasarayda oynamakla bu takımlarda oynamak bir değil görelim artık şu gerçeği.
emin'le aynı seviyedealpaslan burdayken neler demiştin cocksfi peki
antalya güya eksik ama iyi bi kaleci,floranus ve nakajima gibi 3 yeni oyuncuyla cıktılar maça.ve çok iyi oynadı 3ü deantalyaspordaki Japonyalıyı cok begendim
antalya güya eksik ama iyi bi kaleci,floranus ve nakajima gibi 3 yeni oyuncuyla cıktılar maça.ve çok iyi oynadı 3ü de
Guray mi Ugur mu ?antalya güya eksik ama iyi bi kaleci,floranus ve nakajima gibi 3 yeni oyuncuyla cıktılar maça.ve çok iyi oynadı 3ü de
Orasi Italya, kendisini gercekten sakatlarlarDi maria onları bıraksın. Beni göndermezseniz kendimi sakatlarım taktiği lazım
13 tane de sag bek gerekiyorBize sol beki aldık varsiyorum. Stoper, her iki kanatta oynayabilen oyuncu, ve ortasaha kesinlikle laazim.