Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih Güleri nasıl buluyorsun
3 milyon ver sarayim

Konyaspor'da Adil cezalı duruma düştü'da Adil cezalı duruma düştü

Beşiktaş, Reims forması giyen 24 yaşındaki stoper Andreaw Gravillon için 4 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif yaptı. (RMC Sport)

Eskiden maç sonu basın toplantısı olur hocalar soruları yanıtlardi şimdi toplantı yok galiba haliyle ne Yusuf'un durumu ne nelsonu ogrenemiyoruz

Borininin oyle adamlarla alakasi yok ki, acik alan topcusu degil herif. Akliyla oynuyor
Mertens var elimizde açık alan oyuncusu değil en önemli özelliği ceza sahası içi ve dışında şutları..Ama gel görki bu pozisyonları çok fazla bulamıyor.Borinide aynısı olur.Borini ne keremi nede rashıcayı kesemez.Bizim alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok.Böyle yapacaksak hiç yapmayalım transfer.

Mertens var elimizde açık alan oyuncusu değil en önemli özelliği ceza sahası içi ve dışında şutları..Ama gel görki bu pozisyonları çok fazla bulamıyor.Borinide aynısı olur.Borini ne keremi nede rashıcayı kesemez.Bizim alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok.Böyle yapacaksak hiç yapmayalım transfer.
Alinsin demiyorum zaten sadece boriniyi anadolu topculariyla 1 tutmak yanlis olur onu soylemek istedim

Onları kesmek için alınmaz zaten, hücumda farklılık yaratacak çeşitli mevkilerde oynayabilen bir hücumcu olarak alınır

illa alınmasına gerek yok tabi, o ayrı konu. bana kalırsa yedek stoperle sol bek yeterli ama böyle bir imkan varsa eğer değerlendirmemek biraz aptallığa kaçar

Onları kesmek için alınmaz zaten, hücumda farklılık yaratacak çeşitli mevkilerde oynayabilen bir hücumcu olarak alınır

illa alınmasına gerek yok tabi, o ayrı konu. bana kalırsa yedek stoperle sol bek yeterli ama böyle bir imkan varsa eğer değerlendirmemek biraz aptallığa kaçar
Kanatlar yetersiz lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt