- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Emre tasdemir defansif olarak çok zaafli oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 milyon ver sarayim
![]()
o anlamda demedim,3 yeni transfer gibiydi bu 3 oyuncu.fb macında floranus ve nakajima+kaleci yoktu reiskaleci yeniydi salt
ugur tabikiGuray mi Ugur mu ?
bjkde para yoktur,bulurlar yine bi kiralamaBeşiktaş, Reims forması giyen 24 yaşındaki stoper Andreaw Gravillon için 4 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif yaptı. (RMC Sport)
nelsonun el parmagı sakatmısEskiden maç sonu basın toplantısı olur hocalar soruları yanıtlardi şimdi toplantı yok galiba haliyle ne Yusuf'un durumu ne nelsonu ogrenemiyoruz
Beşiktaş, Reims forması giyen 24 yaşındaki stoper Andreaw Gravillon için 4 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif yaptı. (RMC Sport)
Mertens var elimizde açık alan oyuncusu değil en önemli özelliği ceza sahası içi ve dışında şutları..Ama gel görki bu pozisyonları çok fazla bulamıyor.Borinide aynısı olur.Borini ne keremi nede rashıcayı kesemez.Bizim alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok.Böyle yapacaksak hiç yapmayalım transfer.Borininin oyle adamlarla alakasi yok ki, acik alan topcusu degil herif. Akliyla oynuyor
Bora Sainz>Amgel Di MariaBORA SAINZ MI
AMGEL DI MARIA MI
Bir bilgim yok , iyi mi ?Semih Güleri nasıl buluyorsun
Alinsin demiyorum zaten sadece boriniyi anadolu topculariyla 1 tutmak yanlis olur onu soylemek istedimMertens var elimizde açık alan oyuncusu değil en önemli özelliği ceza sahası içi ve dışında şutları..Ama gel görki bu pozisyonları çok fazla bulamıyor.Borinide aynısı olur.Borini ne keremi nede rashıcayı kesemez.Bizim alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok.Böyle yapacaksak hiç yapmayalım transfer.
Bir bilgim yok , iyi mi ?
bende bilmiyorum ama oraya bir yerli yedek lazim kesinikle , emin lazim oldugune hic iyi isik vermedi.Tecrübeli yerli stoper, lakin dikkatli izlemedim o yüzden soruyorum
Etli ekmek kitir mi olur yumusak mi olurbende bilmiyorum ama oraya bir yerli yedek lazim kesinikle , emin lazim oldugune hic iyi isik vermedi.
Mertens var elimizde açık alan oyuncusu değil en önemli özelliği ceza sahası içi ve dışında şutları..Ama gel görki bu pozisyonları çok fazla bulamıyor.Borinide aynısı olur.Borini ne keremi nede rashıcayı kesemez.Bizim alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok.Böyle yapacaksak hiç yapmayalım transfer.
Kanatlar yetersiz lanOnları kesmek için alınmaz zaten, hücumda farklılık yaratacak çeşitli mevkilerde oynayabilen bir hücumcu olarak alınır
illa alınmasına gerek yok tabi, o ayrı konu. bana kalırsa yedek stoperle sol bek yeterli ama böyle bir imkan varsa eğer değerlendirmemek biraz aptallığa kaçar