- 31 Aralık 2015
- 14.884
- 9.748
- 1.588
André Amaro - Oyuncu profili 22/23 hemen yapışmalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yumuşak olmaz ince uzun olur diyorum kaç keredirEtli ekmek kitir mi olur yumusak mi olur
Vincent Aboubakar'ın maliyeti.
Sözleşme süresi: 2.5 yıl + 1 yıl opsiyon.
İmza parası: 1.1 milyon Euro
Yarım sezon: 1.5 milyon Euro
Kalan 2 sezon toplamı : 6.2 milyon Euro
Maç başı: 12 bin Euro
İyi santrfor ama fiziğine göre ekstra hız ve çevikliği sayesinde etkili olabilen bir stile sahip. Hafif yavaşladığında hiç çekilmez, Statik oynarsa verimli olamaz bu adam...Vincent Aboubakar'ın maliyeti.
Vincent Aboubakar'ın maliyeti.
sence hangi pozisyona transfer yapılmalı üstatMurhan hıyarının bok attığı herkes faydalı olur.
Önce son kararları iyi olan bir adam alırsence hangi pozisyona transfer yapılmalı üstat
Uzabugunkü macta gol ve asist katkısı keremden,az biraz mertensden ve boeyden gözüküyoduoliveira dikkatli olsa her maç gol-asist durumu var
nereye uzanayım abi,fofana getir önce
Okan hocaya vasat mı diyosun reis anlamadım ben yavTransferleri istiyom ben demişti de ondan reis yav
![]()

bu emoji sana iyi yakıstı ha,insanda tebessum olusuyo.ama üzgünüm ki okanda hala soru işaretleri var
Tahminen ne zaman yeni göbüşcan'ımız olur sergibu emoji sana iyi yakıstı ha,insanda tebessum olusuyo.ama üzgünüm ki okanda hala soru işaretleri var
o bi kere oldu.bi daha böyle bişey mümkün değil.ömrü hayatımızda böyle güçlü bi ikili göremeyecegiz bi daha.2012-2013 unutulur muTahminen ne zaman yeni göbüşcan'ımız olur sergi
Ego savaşları bitirdi bizio bi kere oldu.bi daha böyle bişey mümkün değil.ömrü hayatımızda böyle güçlü bi ikili göremecegiz bi daha.2012-2013 unutulur mu
Ekli dosyayı görüntüle 188627