- 6 Eylül 2014
- 94.174
- 64.964
- 4.608
G.tu yere yakındır ondan öyle görmüşsünduro değil de tmde 192 demişler 180 falan gibi duruyor özetlerde
Ben yıllarca Ender Arslan nasıl 1.90 anlayamamistim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G.tu yere yakındır ondan öyle görmüşsünduro değil de tmde 192 demişler 180 falan gibi duruyor özetlerde
kendimi iyi görmüyorumTransfersizlikten çıldırmışsın yahu. Bir de gidip skills videosunu mu izledin
Acilen Uğur Çiftçi alman lazımkendimi iyi görmüyorum
Kanka nawrockiyi araştır. Teklif yapmışız iyi diyolar çocuğa.Strahinja Eraković - Oyuncu profili 22/23
bu arkadaş ne alemde nelsson sonrası profil olarak en yakın isim buydu cl ve tecrübe olarak
Koynuna miAcilen Uğur Çiftçi alman lazım
Cenk Özkaçar ya da Eray Cömert için mi acaba diycem de zor transfer ikisi decenk ergun neden valencia macını izlemiş?
Bu arada kesin almalıyız uğuru yav. Emrenin atmadığı pasları atar sanırım. Maç içinde anlaşılmıyo ama orhan ulucanın videoda adam 2 tane gollük pası keremin önüne bırakmayıp orta açmışAcilen Uğur Çiftçi alman lazım
nawrocki tenisci degil miydiKanka nawrockiyi araştır. Teklif yapmışız iyi diyolar çocuğa.
ona bakıyordum şimdiKanka nawrockiyi araştır. Teklif yapmışız iyi diyolar çocuğa.
Son maçını mıcenk ergun neden valencia macını izlemiş?
Kim diyor teklif yaptigimizi hangi bölgede oynuyorKanka nawrockiyi araştır. Teklif yapmışız iyi diyolar çocuğa.
evet.sözlükte yazmıslarSon maçını mı
ona bakıyordum şimdi
2:13te ortadan geriye koşan eleman 17 numara. hızı fena değil gibi
eray cömert ya da solbek toni lato olabilirCenk Özkaçar ya da Eray Cömert için mi acaba diycem de zor transfer ikisi de
josue abisi gsyi anlatmıştır ona rahat olalım yerinde duramıyodur şimdiLegia lı direktöre 3 isim sormuşlar -biri Nawrocki- %95 sezon sonuna kadar takımdalar demiş ama açık kapı bırakmış.![]()
@Enis Savar bu maçta 8.6 rating almış 90dksını bulmaya çalışıyorum
ulan şimdi farkettim bizim josue la bu
Ekli dosyayı görüntüle 188926
güzel atmış