- 2 Temmuz 2011
- 138.307
- 59.027
- 5.488
hangi genco lan toni lato mubu genco sağ ayaklı ama 3lü savunmanın solunda oynatmışlar interesting
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi genco lan toni lato mubu genco sağ ayaklı ama 3lü savunmanın solunda oynatmışlar interesting
Ben bi iatatistik hesabında görmüştüm iyi hatırlıyorumdegil yav baya sonlarda hatta
İsterim ama mertens yerine gelir gelrisethauvin ister misin
caner erkinden bile gerideistatistiklere göstermezsen faiksin
İhtimal verdiğim 3 oyuncu:üstat sen bu polish genconun transferine ihtimal veriyor musun ona göre bakınacağım oluru yok diyorsan salacağım
mesaiye başladımİhtimal verdiğim 3 oyuncu:
Uğur, Nawrocki ve Fofana. Diğer yazılan tüm isimler kolpa duruyor. Orta saha gündemi varsa Amir olabilir bir de
Sol açık bağırıyor aslında transfer diyeKanat seneye elemeleri icinde onemli. En büyük sorunlardan
yukarıda paylaştımBen bi iatatistik hesabında görmüştüm iyi hatırlıyorum
Top kazanını konusunda ligin en iyilerinden
Bana göre Kerem formda filan değil.Sol açık bağırıyor aslında transfer diye
Kereme bişey olsa oynayacak adam yok
Hep böyle formda da gitmez, elbet düşüş yaşayacak
Tek ciddi haber bu yahu. Boşuna arama. Wlodar denen adam Kiwior Arsenal haberini dünyada ilk duyuran oldu, sağlam duruyor. Bir de Sportif direktör açıklaması görmüştümmesaiye başladım
Ben de bi bakayım bulursam atarımyukarıda paylaştım
belki başka bir istatistiktir bilmiyorum
bu polish gencobu arnoldun torunu mu reis
Formda kanka ya, baya zorluyor arıyor çocuk. Ama aşırı derecede bitirme sorunu var. Bir de top kontrolü çok kötü ya. Tekniği biraz daha iyi olsa net 5-6 gol katkısı fazlası daha vardıBana göre Kerem formda filan değil.
Tek ciddi haber bu yahu. Boşuna arama. Wlodar denen adam Kiwior Arsenal haberini dünyada ilk duyuran oldu, sağlam duruyor. Bir de Sportif direktör açıklaması görmüştüm
Polonyalıların ilk hedefi genelde almanya'ya gitmek ondan istemiyorlar hiç buraları.bu polonyalılar buraya gelmek istemiyorlar hiç
illa podolskiye mi telefon açtıralım
bremen doğumluymuş zatenPolonyalıların ilk hedefi genelde almanya'ya gitmek ondan istemiyorlar hiç buraları.