Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.282
- 15.104
- 1.878
Leverkusen ve Stuttgart istiyormus Demmeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer de var tabi,ben ligi düşünüyodumDembele, Boomen, Aziz Behich teşekkürler.![]()
Lig basit adamlar top oynamıyorlar bugün oynadıkları topla bizim karşımızda 3-4'lük olurlar tek avantajları iç sahada oynamaları o da sorun değil hakem adaletli yönetsin oradan da çıkarız bugün ki gibi yeni kurallar bulurlarsa işimiz zor.transfer de var tabi,ben ligi düşünüyodum![]()
insan kaçakçılığı mı uyuşturucu kaçakçılığı mı ne yapmış o adam.AS daki Fernando' nun alınmasını çok istemiştim. Diğer transferler yapılmış olsaydı bile şu an elde bulunması çok faydalı olurdu. Dünkü gol vuruşu için demiyorum; maçına göre ve maç içinde 6-8-10 numarayı eşite yakın derecede oynayabilen, yaşı çok geçmemiş, kariyeri tescilli ve lige uyum sağlamış adamı 1 milyona almak tam bir F/P hamlesi olurdu, kendi maaşı da en fazla o kadardır...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba ben quaresma.hello amigo come to estorbet![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haftalık mı satsak alana da kolaylık olur.2 senedir her hafta stat ismi değişiyor
devre arası transfer döneminde yayın yapında ,keramettin abiye iltifatlar edeyimÜzülerek söylüyorum:
Orsic -> Southampton