Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.495
- 14.082
- 1.728
Leverkusen ve Stuttgart istiyormus Demmeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer de var tabi,ben ligi düşünüyodumDembele, Boomen, Aziz Behich teşekkürler.![]()
Lig basit adamlar top oynamıyorlar bugün oynadıkları topla bizim karşımızda 3-4'lük olurlar tek avantajları iç sahada oynamaları o da sorun değil hakem adaletli yönetsin oradan da çıkarız bugün ki gibi yeni kurallar bulurlarsa işimiz zor.transfer de var tabi,ben ligi düşünüyodum![]()
insan kaçakçılığı mı uyuşturucu kaçakçılığı mı ne yapmış o adam.AS daki Fernando' nun alınmasını çok istemiştim. Diğer transferler yapılmış olsaydı bile şu an elde bulunması çok faydalı olurdu. Dünkü gol vuruşu için demiyorum; maçına göre ve maç içinde 6-8-10 numarayı eşite yakın derecede oynayabilen, yaşı çok geçmemiş, kariyeri tescilli ve lige uyum sağlamış adamı 1 milyona almak tam bir F/P hamlesi olurdu, kendi maaşı da en fazla o kadardır...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haftalık mı satsak alana da kolaylık olur.2 senedir her hafta stat ismi değişiyor
devre arası transfer döneminde yayın yapında ,keramettin abiye iltifatlar edeyimÜzülerek söylüyorum:
Orsic -> Southampton