Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leverkusen ve Stuttgart istiyormus Demmeyi

transfer de var tabi,ben ligi düşünüyodum:)
Lig basit adamlar top oynamıyorlar bugün oynadıkları topla bizim karşımızda 3-4'lük olurlar tek avantajları iç sahada oynamaları o da sorun değil hakem adaletli yönetsin oradan da çıkarız bugün ki gibi yeni kurallar bulurlarsa işimiz zor.

AS daki Fernando' nun alınmasını çok istemiştim. Diğer transferler yapılmış olsaydı bile şu an elde bulunması çok faydalı olurdu. Dünkü gol vuruşu için demiyorum; maçına göre ve maç içinde 6-8-10 numarayı eşite yakın derecede oynayabilen, yaşı çok geçmemiş, kariyeri tescilli ve lige uyum sağlamış adamı 1 milyona almak tam bir F/P hamlesi olurdu, kendi maaşı da en fazla o kadardır...

AS daki Fernando' nun alınmasını çok istemiştim. Diğer transferler yapılmış olsaydı bile şu an elde bulunması çok faydalı olurdu. Dünkü gol vuruşu için demiyorum; maçına göre ve maç içinde 6-8-10 numarayı eşite yakın derecede oynayabilen, yaşı çok geçmemiş, kariyeri tescilli ve lige uyum sağlamış adamı 1 milyona almak tam bir F/P hamlesi olurdu, kendi maaşı da en fazla o kadardır...
insan kaçakçılığı mı uyuşturucu kaçakçılığı mı ne yapmış o adam.

Bence hiç transfere falan gerek yok..

Bize boşuna stres bu lig

Rakiplerin, medyanın, diğer takımların dürüst yarışmadığı bir organizasyon için para harcamak akıl tutulması

Bana göre yapılması gereken, Fransız futbol ligine Galatasaray’ı entegre etmek.

Fransa yakın.Paris - İstanbul 2 saat 40 dk

Ve orda yarışmaya devam etmeliyiz

Belki orta sıra takımı oluruz orda, sorun değil ben her hafta bu saçma stresi yaşamak istemiyorum
Bu iş gerçekten bir yarış ve spor olmaktan çıktı Türkiyede

Ne Türk spor yorumcularını ne Türk takımlarını ne de Türk hakemlerini görmek istemiyorum

Kendi çaplarında takılsınlar

Millet enflasyon, secim falan yerine futbola odaklaniyor. Bunu bilerek mi yapiyorlar acaba?

Üzülerek söylüyorum:

Orsic -> Southampton

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt