Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.032
- 95.089
- 4.978
Icardi karıya gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadıoğluna benzemiyor mu üstatferdi mi !!
her gece rüyalarına giriyor değil mi çubuklu?kadıoğluna benzemiyor mu üstat
kadıoğluna benzemiyor mu üstat
yağmurlu bir günde görmüştüm seni. üstünde çubuklu formalar vardıher gece rüyalarına giriyor değil mi çubuklu?
ali yeşilyurt.son macta eksikler yüzünden,çok zorlandılar savunmada.jankat da ileri cıkınca 2 aşırtma golü yedik
bu çıkıyoryağmurlu bir günde görmüştüm seni. üstünde çubuklu formalar vardı
ali yeşilyurt.son macta eksikler yüzünden,çok zorlandılar savunmada.jankat da ileri cıkınca 2 aşırtma golü yedik
yok ali iyi stoper,sağlam oynar genelde.mehmet arslanbogadan daha cok begeniyorumo zmn bunda iş yok pek
keşke arslanboğa olsaydı
2 ay önce ligin en iyisi dedikleri osayi için şimdi böyle topçu olmaz sol bek alın ferdiyi sağda oynatın diye ağlıyorlarferdiyi bende begeniyorum ama stres arttıkca savunmadaki zafiyeti fbnin basına iş aşabilir gibime geliyor.avantajı ayagının iyi olması,oyun kurması.ama oynadıgı kulüp fb,yarın küfredebilirler
ferdide solbekte daha iyi ve sol ayaklı benim bildiğim.umraniye macında sagbekte çok iyiydi ama sagbek gibi de oynamadı.rakip cezasahasında geziyodu,rahatlıktan.umraniyenin ne solbeki,ne de önünde oynayan bentaleb sahada yoktu.o bentaleb 10 kişi oynattı resmen.2 ay önce ligin en iyisi dedikleri osayi için şimdi böyle topçu olmaz sol bek alın ferdiyi sağda oynatın diye ağlıyorlar
harbi ferdinin de 2 ay sonra küfür yemeyeceği garanti değil
bu karizma gerçek mi