Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gece 3 te yatarsa antrenmana falan katılmaz tabi.kafa baska yerde.yarın sabah 11 de antrenman varmış,ona katılır icardi

yağmurlu bir günde görmüştüm seni. üstünde çubuklu formalar vardı
bu çıkıyor
D5kqjH7W0AAbuzV.jpg

ferdiyi bende begeniyorum ama stres arttıkca savunmadaki zafiyeti fbnin basına iş aşabilir gibime geliyor.avantajı ayagının iyi olması,oyun kurması.ama oynadıgı kulüp fb,yarın küfredebilirler

ferdiyi bende begeniyorum ama stres arttıkca savunmadaki zafiyeti fbnin basına iş aşabilir gibime geliyor.avantajı ayagının iyi olması,oyun kurması.ama oynadıgı kulüp fb,yarın küfredebilirler
2 ay önce ligin en iyisi dedikleri osayi için şimdi böyle topçu olmaz sol bek alın ferdiyi sağda oynatın diye ağlıyorlar

harbi ferdinin de 2 ay sonra küfür yemeyeceği garanti değil

2 ay önce ligin en iyisi dedikleri osayi için şimdi böyle topçu olmaz sol bek alın ferdiyi sağda oynatın diye ağlıyorlar

harbi ferdinin de 2 ay sonra küfür yemeyeceği garanti değil
ferdide solbekte daha iyi ve sol ayaklı benim bildiğim.umraniye macında sagbekte çok iyiydi ama sagbek gibi de oynamadı.rakip cezasahasında geziyodu,rahatlıktan.umraniyenin ne solbeki,ne de önünde oynayan bentaleb sahada yoktu.o bentaleb 10 kişi oynattı resmen.

Şu herife Ferdi diyip durmayın yav.

Allah'ın gavuru. Ismi Fred onun.

icardi için arjantine falan gider diyonuzda,kadın zaten mesaj atmıs,o da keitayı burdan rezil etmiş.daha ne yapabilir icardi?wanda bebelerle uyuyup,kahvaltı fotosu paylasıyo sürekli.evden cıkmıyo gibi:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt