Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahadaki takımlardan ciddi hedeflere yürüyen birinin sıkı taraftarı olup da stressiz maç izlemek pek mümkün olabilecek bir şey değil; sonuçta güçlü-zayıf bir rakibe karşı oynuyorsun ve takım sporları içinde zayıf olan tarafın puan kazanma şansının en fazla olduğu spor da Futboldur...şimdi deplasman olunca stres oluyo ya,sizde de varmıydı stres o zaman,onu merak ettim
Manita ile takilmak varken akşama kadar secimi izlemistim bu kazanınca evde sevinçten havalara uçmuştum. Kız akşama kadar surat yaptı. Ah ulan kafamı abv Burak haini hem kızdan olduk hem takımın içine ettin. Lanet olsun o seçim gününeGedsonu almayıp pulgar çorbasını kakaladığı gün ihanet etmişti zaten yeni değilki yav ihaneti.
7'yi 1'e alirsak tamamdirEmre Zeytinlinin TV kanal listesi
1-Bein 1
2-Bein 2
3-Bein 3
4-Bein 4
5-Smart Spor 1
6-Smart Spor 2
7-Fb TV
8-Tv 8
9-Tv 8.5
bulgur pilavina bile ara vermistikGedsonu almayıp pulgar çorbasını kakaladığı gün ihanet etmişti zaten yeni değilki yav ihaneti.
Son sandıklarda döndüğünde oy bende baya sevindiğimi hatırlıyorum evin içinde rezalet bir şeye dönüşeceği varmış oysaki.Manita ile takilmak varken akşama kadar secimi izlemistim bu kazanınca evde sevinçten havalara uçmuştum. Kız akşama kadar surat yaptı. Ah ulan kafamı abv Burak haini hem kızdan olduk hem takımın içine ettin. Lanet olsun o seçim gününe
şu an show tv reklam kusagına düştüm.
belki o kızla ilişkiyi ilerletecek ve evlenecek ama mutsuz olacaktın.böyle bak bi deManita ile takilmak varken akşama kadar secimi izlemistim bu kazanınca evde sevinçten havalara uçmuştum. Kız akşama kadar surat yaptı. Ah ulan kafamı abv Burak haini hem kızdan olduk hem takımın içine ettin. Lanet olsun o seçim gününe
Çoğunluk başkan seçilmesini istiyordu bende akşam seçildiğinde sevinmiştim ümitlenmiştim hatta Fatih hocayla devam edeceği için ayrı sevinmiştim ama bu kulübün domino etkisi acayip bir şey Burak başkan seçildi 6 ay sonra uzun vadeli planlarımız var dediği Fatih hocayı yolladı 9 ay sonra ibra edilmedi seçim Mayıs başı yapılacakken hatta Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk iki aday vardı seçimden 1 gün önce Fırat diye biri çıktı seçimi iptal ettirdi sonrasında Metin Öztürk Dursun Özbek ile birleşti Erden Timur da yönetime girdi derken Okan Buruk geldi transferler geldi.Manita ile takilmak varken akşama kadar secimi izlemistim bu kazanınca evde sevinçten havalara uçmuştum. Kız akşama kadar surat yaptı. Ah ulan kafamı abv Burak haini hem kızdan olduk hem takımın içine ettin. Lanet olsun o seçim gününe
Nişanlıydım zaten evliliğe ramak kalmıştı. Neyse sergen onu boşver yok mu transfer haberibelki o kızla ilişkiyi ilerletecek ve evlenecek ama mutsuz olacaktın.böyle bak bi de
Ndayishimiye'nin boyu 1.87 diyor markt sitesinde. Bu adam bodur değil miydi ya bizim Nelsson'dan falan uzunmuş öyleyse.
Üstad isim alalım. GSC yi zan altında bırakmayalım.Eski kulüp başkanı fb köstebeği
Divan üyesi taner aşkın koçun maşası
1 gsc üyesi pro fb sporcusu
Her tarafımız yetmezmiş gibi içimizde kuşatılmış
1.87 değil yanlış bilgiNdayishimiye'nin boyu 1.87 diyor markt sitesinde. Bu adam bodur değil miydi ya bizim Nelsson'dan falan uzunmuş öyleyse.
Adamları değerini yükseltmek kesmiyor artıkDaha gecen profiline girmistim ve 1.83 yaziyordu. Simdi 1.87 yapmislar.