Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi deplasman olunca stres oluyo ya,sizde de varmıydı stres o zaman,onu merak ettim
Sahadaki takımlardan ciddi hedeflere yürüyen birinin sıkı taraftarı olup da stressiz maç izlemek pek mümkün olabilecek bir şey değil; sonuçta güçlü-zayıf bir rakibe karşı oynuyorsun ve takım sporları içinde zayıf olan tarafın puan kazanma şansının en fazla olduğu spor da Futboldur...

Stres istemeyen, bireysel veya takım sporu olsun, herhangi bir sporda taraf tutmayacak. Hayatın başka alanlarında stresden uzak eğlenilebilecek pek çok etkinlik var.;)

şu an show tv reklam kusagına düştüm.

Gedsonu almayıp pulgar çorbasını kakaladığı gün ihanet etmişti zaten yeni değilki yav ihaneti.
Manita ile takilmak varken akşama kadar secimi izlemistim bu kazanınca evde sevinçten havalara uçmuştum. Kız akşama kadar surat yaptı. Ah ulan kafamı abv Burak haini hem kızdan olduk hem takımın içine ettin. Lanet olsun o seçim gününe

Manita ile takilmak varken akşama kadar secimi izlemistim bu kazanınca evde sevinçten havalara uçmuştum. Kız akşama kadar surat yaptı. Ah ulan kafamı abv Burak haini hem kızdan olduk hem takımın içine ettin. Lanet olsun o seçim gününe
Son sandıklarda döndüğünde oy bende baya sevindiğimi hatırlıyorum evin içinde rezalet bir şeye dönüşeceği varmış oysaki.

şöyle düşünelim.yaşanması gerekiyodu yaşandı.her bir an yeni bir ana götürüyor bizi.burak elmas dönemi,devamında şu an görevinde iyi çalışan insanları getirdi.2022 kötü geçmeseydi,şimdiyi yaşamayacaktık.mertens,icardi ve digerleri olmayacaktı.bazen yasanması gereken yasanır,o yuzden iyki üzülmüşüz 2022'de.

belki o kızla ilişkiyi ilerletecek ve evlenecek ama mutsuz olacaktın.böyle bak bi de

Çoğunluk başkan seçilmesini istiyordu bende akşam seçildiğinde sevinmiştim ümitlenmiştim hatta Fatih hocayla devam edeceği için ayrı sevinmiştim ama bu kulübün domino etkisi acayip bir şey Burak başkan seçildi 6 ay sonra uzun vadeli planlarımız var dediği Fatih hocayı yolladı 9 ay sonra ibra edilmedi seçim Mayıs başı yapılacakken hatta Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk iki aday vardı seçimden 1 gün önce Fırat diye biri çıktı seçimi iptal ettirdi sonrasında Metin Öztürk Dursun Özbek ile birleşti Erden Timur da yönetime girdi derken Okan Buruk geldi transferler geldi.

Burada kritik nokta Fırat Develioğlu oldu eğer seçimi iptal ettirmese Eşref başkan olacaktı adamın yemediği küfür kalmamıştır ama şimdi kendisine teşekkür etmek lazım gerçekten de sayesinde Dursun Özbek, Erden Timur, Metin Öztürk ve diğerleri güçlü bir yönetimimiz oldu projeler, takım her şey iyi gidiyor. Demek ki duygusal düşünmemek gerekiyor o an burada bile herkes çıldırmıştı ama şu an bakınca geldiğimiz noktada ciddi payı var.

Daha gecen profiline girmistim ve 1.83 yaziyordu. Simdi 1.87 yapmislar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt