Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.551
- 17.715
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
luka doncic'i mi almısız?Alo Luka, ben Mertens" hadisesi olmuş o halde.
Lukaku gelir mi lan ahaha yok daha neler..
Adam bi ara toplamda en çok bonservis ödenen topçuydu..
Ekli dosyayı görüntüle 189379
Öncelikle hayirli cumalar. Allahin selami, rahmeti ve bereketi uzerinize olsunÇoğunluk başkan seçilmesini istiyordu bende akşam seçildiğinde sevinmiştim ümitlenmiştim hatta Fatih hocayla devam edeceği için ayrı sevinmiştim ama bu kulübün domino etkisi acayip bir şey Burak başkan seçildi 6 ay sonra uzun vadeli planlarımız var dediği Fatih hocayı yolladı 9 ay sonra ibra edilmedi seçim Mayıs başı yapılacakken hatta Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk iki aday vardı seçimden 1 gün önce Fırat diye biri çıktı seçimi iptal ettirdi sonrasında Metin Öztürk Dursun Özbek ile birleşti Erden Timur da yönetime girdi derken Okan Buruk geldi transferler geldi.
Burada kritik nokta Fırat Develioğlu oldu eğer seçimi iptal ettirmese Eşref başkan olacaktı adamın yemediği küfür kalmamıştır ama şimdi kendisine teşekkür etmek lazım gerçekten de sayesinde Dursun Özbek, Erden Timur, Metin Öztürk ve diğerleri güçlü bir yönetimimiz oldu projeler, takım her şey iyi gidiyor. Demek ki duygusal düşünmemek gerekiyor o an burada bile herkes çıldırmıştı ama şu an bakınca geldiğimiz noktada ciddi payı var.
Habere bak oldumu olmadimi?Galatasaray'ın yeni golcüsü Mateta oldu.
Futbolcuyla el sıkışan Galatasaray, Crystal Palace ile anlaşmada ise son aşamada.
(Metin Karabaş)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Habere bak oldumu olmadimi?