Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok işim var ahbap.kollarımın üstüne serkan şafak oturmus gibi ağrı var.dambıllar çok zorluyo
Artem Dovbyk'in alınmasını çok isterim ama haberlerde bizle adı geçmedi.Trabzonsporla ve İtalya Ligi'nden takımlarla sürekli adı geçiyo haberlerde.Dembele'yi tartışmaya gerek yokDembele
Dovbyk
Dzeko
Bunlardan iki tanesini alsak seneye forvet problemi yasamayiz. @Murat Durmaz
Kod adi: Double D![]()
Araya bir de Dzeko yerine yerli koymak lazım.Dembele
Dovbyk
Dzeko
Bunlardan iki tanesini alsak seneye forvet problemi yasamayiz. @Murat Durmaz
Kod adi: Double D![]()
alakal ahly maçında aliou dieng inanılmaz bir gol attı. orta sahadı topu alıp herkesi yarıp geçerek attı golü biz bi ara bu adamı istiyorduk herhalde baya acayip gol attı herif messi golü resmen
aslen merkez ortasahaymış,bjk daha önce istemişkaragümrükte levent mercan son 4 maçtır sol bek oynuyor henüz 22 yaşında kayseriye gayet güzel gol atmış ratingleride iyi ama çok detaylı izleme şansım olmadı.Yerli solbek için düşünülebilir mi bilgisi olan varsa?
işte son 4 maçtır solbekte oynatıyormuş pirlo 90 nar dakika yaşıda çok genç henüz 22 çok detaylı izlemedim ama bir kaç yorum okudum dikkat edicem bundan sonraki maçlarında shalke alt yapısı çıkışlıaslen merkez ortasahaymış,bjk daha önce istemiş
1997de antepte oynayan, bize transfer görüşmeleri yapmak için yola çıkıp, trafik kazasında ölen sinan tanışın uzaktan akrabasıymış.akdeniz olimpiyatları kadrosundaymış bu sinan tanıs. iyi futbocu muydu? @Kubat Tokmakçı @Mustafa Canaslan abiler siz bilirsiniz.fatih hoca o yüzden mi istedi sinan tanısıişte son 4 maçtır solbekte oynatıyormuş pirlo 90 nar dakika yaşıda çok genç henüz 22 çok detaylı izlemedim ama bir kaç yorum okudum dikkat edicem bundan sonraki maçlarında
Çağrışım bile yapmadı, hiç hatırlayamadım maalesef...1997de antepte oynayan, bize transfer görüşmeleri yapmak için yola çıkıp, trafik kazasında ölen sinan tanışın uzaktan akrabasıymış.akdeniz olimpiyatları kadrosundaymış bu sinan tanıs. iyi futbocu muydu? @Kubat Tokmakçı @Mustafa Canaslan abiler siz bilirsiniz.fatih hoca o yüzden mi istedi sinan tanısı