Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dembele
Dovbyk
Dzeko

Bunlardan iki tanesini alsak seneye forvet problemi yasamayiz. @Murat Durmaz

Kod adi: Double D :D
Artem Dovbyk'in alınmasını çok isterim ama haberlerde bizle adı geçmedi.Trabzonsporla ve İtalya Ligi'nden takımlarla sürekli adı geçiyo haberlerde.Dembele'yi tartışmaya gerek yok :D Dzeko içinse Dzeko-Giroud gibi adamlara ben hiçbir zaman hayır demem.İş ahlakları olan sporcular..

Ulan kimsede yedek yerli stoper konuşmuyor.

Apoyla nelssona bişi olsa Eminle Metehana kalcaz. Şaka gibi.

al nasr aboubakarı salacakmış yabancı sınırından dolayı

al ahly maçında aliou dieng inanılmaz bir gol attı. orta sahadı topu alıp herkesi yarıp geçerek attı golü biz bi ara bu adamı istiyorduk herhalde baya acayip gol attı herif messi golü resmen

şu ortasahada yılda minumum 27 28 maç çıkarabilecek bir lemina olsaydı muthiş olurdu düşünsene oliviera toreiria ve lemina

karagümrükte levent mercan son 4 maçtır sol bek oynuyor henüz 22 yaşında kayseriye gayet güzel gol atmış ratingleride iyi ama çok detaylı izleme şansım olmadı.Yerli solbek için düşünülebilir mi bilgisi olan varsa?

karagümrükte levent mercan son 4 maçtır sol bek oynuyor henüz 22 yaşında kayseriye gayet güzel gol atmış ratingleride iyi ama çok detaylı izleme şansım olmadı.Yerli solbek için düşünülebilir mi bilgisi olan varsa?
aslen merkez ortasahaymış,bjk daha önce istemiş

işte son 4 maçtır solbekte oynatıyormuş pirlo 90 nar dakika yaşıda çok genç henüz 22 çok detaylı izlemedim ama bir kaç yorum okudum dikkat edicem bundan sonraki maçlarında
1997de antepte oynayan, bize transfer görüşmeleri yapmak için yola çıkıp, trafik kazasında ölen sinan tanışın uzaktan akrabasıymış.akdeniz olimpiyatları kadrosundaymış bu sinan tanıs. iyi futbocu muydu? @Kubat Tokmakçı @Mustafa Canaslan abiler siz bilirsiniz.fatih hoca o yüzden mi istedi sinan tanısı

1997de antepte oynayan, bize transfer görüşmeleri yapmak için yola çıkıp, trafik kazasında ölen sinan tanışın uzaktan akrabasıymış.akdeniz olimpiyatları kadrosundaymış bu sinan tanıs. iyi futbocu muydu? @Kubat Tokmakçı @Mustafa Canaslan abiler siz bilirsiniz.fatih hoca o yüzden mi istedi sinan tanısı
Çağrışım bile yapmadı, hiç hatırlayamadım maalesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt