Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.338
- 6.920
- 2.323
Necati etkisi verecek adam lazım, bu tarz ara transfer dönemlerinde ligi bilen tanıyan vasat üstü adamlar alıcaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampuyonluğa yürüyoruz arazisin
Abi zaten ligin en iyi yerli hucum oyunculari bizde su an. Kerem ve Baris bence bu ligin en iyi yerli hucumculari. Forvet desen Umut vardi onu istemedik. Baska da yerli golcü bilmiyorum almamiza da gerek yok bence Baris isini görür. Ha illa yerli hucumcu istiyorum diyorsan Cengiz disindan baska bir maceraya girilmemeli.Necati etkisi verecek adam lazım, bu tarz ara transfer dönemlerinde ligi bilen tanıyan vasat üstü adamlar alıcaksın
Hadji WrightNecati etkisi verecek adam lazım, bu tarz ara transfer dönemlerinde ligi bilen tanıyan vasat üstü adamlar alıcaksın
Çok atıyor kendiniHadji wriggt istemiyorum basima bisey gelmeyecekse aradigimiz kan degil
gönül lukaku ister tabi ama şartlar uyarsa alınması iyi olur , Antalya gibi bı takimda ilk sezonunda 23 maçta 17 gol katkısı bu sezon 17 maçta 11 gol katkısı, bizim hücum tandemi ligde kimsede yok bizde bu kadar 11 oynamasa bile çok katkı verir , diagne gibi bı kazmanovici bile Anderlecht West Bromwich gibi takımlar istedi , bu diagnenin beyni olan versiyonu hem daha hızlı hem daha güçlü Almanya altyapısı, tutarsa Nottingham Sunderland tarzı bı takıma 20 milyona uflersin gider , tutmazsada asla elinde patlamaz diye düşünüyorum, yıllık 3 milyon verecek halimiz yok o kotayı yazın doldurdukHadji wriggt istemiyorum basima bisey gelmeyecekse aradigimiz kan degil
Abi Bu devirde anadoludan yabanci almayacaksin. Yaz Transfer dönemi çok güzel örnek oldu. Biraz maliyetli oldu Belki ama yaptigimiz Bütün transferler hemen hemen nokta atisi oldu. Haji Wright gibi oyuncuyu cok daha ucuza Belçika, Hollanda, danimarka, portekiz gibi liglerde rahat bir sekilde bulabilirsin. Burdaki haji wrighta 6-7 Milyon isterler ayni tarzda adami saydigim ülkelerde cok daha ucuza bulabilirsin.gönül lukaku ister tabi ama şartlar uyarsa alınması iyi olur , Antalya gibi bı takimda ilk sezonunda 23 maçta 17 gol katkısı bu sezon 17 maçta 11 gol katkısı, bizim hücum tandemi ligde kimsede yok bizde bu kadar 11 oynamasa bile çok katkı verir , diagne gibi bı kazmanovici bile Anderlecht West Bromwich gibi takımlar istedi , bu diagnenin beyni olan versiyonu hem daha hızlı hem daha güçlü Almanya altyapısı, tutarsa Nottingham Sunderland tarzı bı takıma 20 milyona uflersin gider , tutmazsada asla elinde patlamaz diye düşünüyorum, yıllık 3 milyon verecek halimiz yok o kotayı yazın doldurduk
zeki mert ve baran demiroglunun önünü kesmek olur bu.daha eren aydın vars.a ahali.
Bertuğ Yıldırım nasıl olur?
s.a ahali.
Bertuğ Yıldırım nasıl olur?
barış da onun kadar oynar forvetde