Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada gecen ankaragücü macinda buraya yazdigimi saniyordum yazmamisim

bu agucundeki lamine diack cok ilginc bir topcu yasi dogruysa denenebilir bir risk 6 no icin

cok dominant bir saha durusu var cocugun

topla cikislarida cok güclü
Transfermarkt'a göre Diack'in Ankaragücü transferinde Fener'in parmağı var.

face-holding-back-tears_1f979.png

Yerli kurali olmasa 3 - 4 oyuncu isterdim ama alsak bile oynayamayacak. Yine de yazmis bulunayim
Solbek
Forvet
Abdulkerim'in yedegi
Oyun akli olan hizli kanat

Oynayan adamı getiremeyeceksin.

Oynamayan adam da gelip çat diye etki yaratır mı muamma.

İlk 11de sol bek dışında da öyle değişmesi gereken yer yok.

Fırsat transferi dediğin de düzenli oynamayan bir oyuncu olacak zaten yani ortada büyük eksik var da kapatmalıyız durumu yok.
Bizim transfer dönemi Avrupa’dan 2 hafta sonra kapanıyor. Aceleye gerek yok, oyuncu alıyorsak önümüzdeki dönemin planı olmalı bence. Mesela seneye sezon başlangıcı için forvetin yok, imkan oluşursa Seferovic yerine forvet kovalamak mantıklı. Fark yaratamayacak adam alıp kadroyu şişirmenin pek anlamı yok. Sol bek ihtiyaç gibi gözüküyor ama Kazım 1 aya dönecekken maliyete girmeyi de pek istemiyorum. Kiralık yerli bir oyuncu bırakırlarsa hayır demem ama uzun kontrat vermek ileride sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum. Transfer olmasa da sorun değil zaten. Bekle gör yapmak en iyisi.

Bizim transfer dönemi Avrupa’dan 2 hafta sonra kapanıyor. Aceleye gerek yok, oyuncu alıyorsak önümüzdeki dönemin planı olmalı bence. Mesela seneye sezon başlangıcı için forvetin yok, imkan oluşursa Seferovic yerine forvet kovalamak mantıklı. Fark yaratamayacak adam alıp kadroyu şişirmenin pek anlamı yok. Sol bek ihtiyaç gibi gözüküyor ama Kazım 1 aya dönecekken maliyete girmeyi de pek istemiyorum. Kiralık yerli bir oyuncu bırakırlarsa hayır demem ama uzun kontrat vermek ileride sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum. Transfer olmasa da sorun değil zaten. Bekle gör yapmak en iyisi.
Plan bu zaten.

Dembele planı ağustostan beri var zira medyada çıkmadan söylemiştim.

Onun dışında da sürekli oyuncu takip ediyoruz ama acil bir ihtiyacı kapatma kaygısı yok. Yabancı sınırına göre davranılacak, 3 olası gitme adayı var max 2si gider bence yerine tek yabancı gelir.

2de yerli alınabilir max 3 transferle kapatırız ama dediğim gibi biri çıkar Nelsson'un 25ini öderse işler değişir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden Kazimcan iyilesene kadar Dubois ile devam etmiyoruz ki? Dün gayet iyidi bence. Ayrica Berkan, Baris ve Yunusun yükselen performanslari yerli konusunda elimizi bir hayli rahatlatacak. Emre de dönmüs olur zaten yakinda, fikstürümüz o kadar zor olmadigini düsünüyorum. Zaten bu an ki performanslariyla Baris, Kerem, Apo ve Berkan ilk 11 fazlasiyla hak eden isimler.

Bosuna para harcamayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt