- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
biz alalım işte solbeke.ümit milli takıma da cagrılyomuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olurmu daha 4,5 ay önce kontrat yaptığımız oyuncuların yarısını gönderdi bile forum , ondan çık bundan çık, sanki ağaca çıkıyorlarSol bek alınacak
Sefer giderse forvet alınacaktı ama Barış bu olayı bozabilir.
Gomis’e Eyüp iyi bir teklif yaptı gidebilir ama kalabilir de tam bilemiyorum.
1 tane de fırsat transferi peşindeyiz, uçuk bedel olmazsa kimse ayrılmayacak takımdan.
Nerede cekildi bilmiyorum ama baska videosu olacagini sanmiyorumshow tv ve kanalddeki programları biliyorum,o masaların oldugu programın cekildiği yerde mi günay ?
Oyuncu göndermenin bedeli var, bunun farkında değiller çünkü.olurmu daha 4,5 ay önce kontrat yaptığımız oyuncuların yarısını gönderdi bile forum , ondan çık bundan çık, sanki ağaca çıkıyorlar![]()
Abubakar8jk diyolar
Oyuncu göndermenin bedeli var, bunun farkında değiller çünkü.
Talibi yoksa PvA'nın sözleşme sonuna kadar 2.8 m euro alacağı var, Seferovic'in de kalan maaşı 1.15 m euro. Feshedeceksen bu bedelleri ödemek zorundasın, üstüne alacağın adamın maliyeti var, öyle ondan çıkalım bunu çekelim gibi ifadelerle FMcilik oynuyorlar işte.
Ama her iki oyuncuya da o maaşlarla olmasa da teklif bulunur, daha az bir miktar ödeyip gönderilebilirler.
Geldim KEMALİMONURUM NERDE
koreliyi alacaklarSA
Abuş ve Di Mariayı verin bu iş huzur içinde çözülsün.
o kim lankoreliyi alacaklar
Kimo kim lan
Oynayan adamı getiremeyeceksin.kaza bela olmazsa transfer donemine en az 4 puan onde bitirecegiz
muthis bir fikstur avantajimiz var ve bu avantaj kopma yaratabilir ligde ozellikle tamda suan yapilacak hamleler ile
su durumda risk alinmayacaksa ne zaman alinacak