Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek alınacak
Sefer giderse forvet alınacaktı ama Barış bu olayı bozabilir.
Gomis’e Eyüp iyi bir teklif yaptı gidebilir ama kalabilir de tam bilemiyorum.

1 tane de fırsat transferi peşindeyiz, uçuk bedel olmazsa kimse ayrılmayacak takımdan.

Yusuf kiralik gidebilir durumu var mi? Seferovici sutlayip forvet getirirsek ve Mata kalirsa, öndeki 4 pozisyon icin Icardi, Mertens, Kerem, Rashica, Transfer, Gomis, Baris, Yunus ve Mata ile 9 oyuncumuz olacak.

Zaten transfer dönemi bittigi 14-15 lig maci kaliyor. Cocuk o durumda dogru dürüz forma sansi bulamaz. Bir yere mi yollasak acaba? Yoksa baya yatirim yaptigimiz, ve daha baya Hypeli olan cocugun bir senesi bosa gidecek.

Yusuf kiralik gidebilir durumu var mi? Seferovici sutlayip forvet getirirsek ve Mata kalirsa, öndeki 4 pozisyon icin Icardi, Mertens, Kerem, Rashica, Transfer, Gomis, Baris, Yunus ve Mata ile 9 oyuncumuz olacak.

Zaten transfer dönemi bittigi 14-15 lig maci kaliyor. Cocuk o durumda dogru dürüz forma sansi bulamaz. Bir yere mi yollasak acaba? Yoksa baya yatirim yaptigimiz, ve daha baya Hypeli olan cocugun bir senesi bosa gidecek.
Gönderme taraftarı değilim, çocuğun mental sorunları var başka yere alışmak sıkıntı olur.

Mertens'in ilk yedeği o olmalı.

Şu ana kadar net şekilde Cicaldau'dan bile kötü transfer oldu.

Seferovic yerine Deniz düşünülüyordu ama dediğim gibi Barış bu durumu bozabilir.

Gönderme taraftarı değilim, çocuğun mental sorunları var başka yere alışmak sıkıntı olur.

Seferovic yerine Deniz düşünülüyordu ama dediğim gibi Barış bu durumu bozabilir.
Sarabia ismini duydun mu üstad ya da Paredes

Sol bek alınacak
Sefer giderse forvet alınacaktı ama Barış bu olayı bozabilir.
Gomis’e Eyüp iyi bir teklif yaptı gidebilir ama kalabilir de tam bilemiyorum.

1 tane de fırsat transferi peşindeyiz, uçuk bedel olmazsa kimse ayrılmayacak takımdan.

Firsat transferi playmaker kanat iste

Solbek
Forvet

Ilkayinda bize sozu var o golleri atmasa yazin gelecekti

4 transfer

Herkese iyi geceler harika bir galibiyet sonrası çok keyifliyiz. Sol bek dışında transfere ihtiyacımız yok gibi duruyor bu sezon 18-19 maç kalmış zaten. Belki sefer yerine forvet de düşünülebilir. Şunu eklemeden de geçmek istemiyorum sezon başından beri Galatasaray yaşlı takım diye bir kalıp ortaya çıkarıldı abi oyuncuların yaşlarına bakıyorum Mertens dışında takımın en yaşlısı 30 yaşındaki Sergio. Mata ve Gomis zaten yedekten giriyor. boey 22, kazımcan 19, dubois 27, kerem 24, torreira 26, rashica 26, nelson 24, abdul 28, Icardi 29, sergio 30. Alternatifler Yunus, Yusuf, BAY, Berkan da genç. Bu nasıl yaşlı takım :d

Abubakar nasıl olur bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seferden çıkarsak bir forvet şart keşke Aboubakar'ı çekebilsek yerine

Sol bek basında çıkan isime göre Aziz Behic bitmiş gibi anlıyorum

Ayrıca yerli kadromuzu güçlendirmek adına Cengiz Ünder'i yoklasak iyi olur diye düşünüyorum

Undav mi? Ben o PKK dedikosu yüzünden o topa kimse girmez diye düsünüyordum.

5 şubat civarı ve öncesi önemli bi transfer olabilir.21 ocakta da aboubakarın takımı belli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt