Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 25.172
- 27.157
- 2.988
Miçö 1,2
Mata 2,1
Sefer 2
Bu 3 u tutmadi
Gitseler baya maas yukundende kurtuluruz
Mata 2,1
Sefer 2
Bu 3 u tutmadi
Gitseler baya maas yukundende kurtuluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyanın renktolar fenere koycazz
Ndiaye hiçbir zaman 6 no olmadı...Mata, PVA, Seferovic mutlaka gönderilmeli devre arasında ama sanırım Mata sezon sonuna kadar takımda tutulacak.
Midtsjö büyük takım topçusu olamaz. Berkan ve Özgür Baran Midtsjö'nün çok önünde bana kalırsa. Devre arası talibi varsa fazla zarar etmeden gönderilmeli. Tercihen kiralanmalı.
Nelsson devre arası gönderilmeyecekse stopere yabancı oyuncu alınmamalı. Metehan, Emin ve Ross bu takımın yedek stoperleridir ve bence yeterlidir de.
Sol bek olarak Aziz Behich ve Omar Campos alınmalı.
Suarez tipi bir forvete ihtiyacımız var. Ayrıca bir de Ndiaye tipi genç, ciğersiz 6 numara olursa takım tamamlanır.
Showtv'de cikardi. YouTube'a yazbu huysuz virjinin günayda sahne aldıgı yıllardaki programların videosunu nerden bulabilirim arkadaşlar?trtde veryolar mıydı bu programı
show tv ve kanalddeki programları biliyorum,o masaların oldugu programın cekildiği yerde mi günay ?Showtv'de cikardi. YouTube'a yaz
ross iyileşmek üzere,u21e ya beknazı yazarız ya da u21e biri gelirSeferovic
Mata
Midtsjö
Aanholt
Ross kiraya
gibi duruyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nelsson varken forma göremez. ilk 11 oynayacagi bir kulübe göndermek lazim. ümraniye-istanbulspor fln bile olur. oynamayan adam körelir. kumasi gayet iyi stoper.ross iyileşmek üzere,u21e ya beknazı yazarız ya da u21e biri gelir
Türk sol bek Aziz Behiç başka bir isimde yok, Branco Van Boomen, yırtıcı genç bir santrafor yeterli olacaktır. PVA, Sefer, Mata ve Midtsjö(talibi varsa) gidenler olursa kadro yapımız çok daha sağlıklı olur.Sol bek alınacak
Sefer giderse forvet alınacaktı ama Barış bu olayı bozabilir.
Gomis’e Eyüp iyi bir teklif yaptı gidebilir ama kalabilir de tam bilemiyorum.
1 tane de fırsat transferi peşindeyiz, uçuk bedel olmazsa kimse ayrılmayacak takımdan.
Aynen oyle. Sakatlik sonrasi dususten donuyor diyelim. Mditsjo icinde benzer durum oldugunu dusunuyorum bazi oyuncular farkli sekillerde etkileniyorar. Bu mac icinse cok daha etkiliydi ama iste sakatlik oncesi ile kiyaslaninca asagida bir performans yoksa cok kritik isler yapti ben birkac kritik pas arasi yaptigini ve top kaptiginida hatirliyorum.ben maçı izlemedim.rashicaya kötü oynadı demişlerde sözlükte,iyi top tasımıs özette.barıs alper ve mertense pas cıkarmış yine asistlik.bi de kaleye şutu var,kereme verse gol olur.ama kontralarda iyi gidiyo.rashica tehlikeli bi adam.iyi bi kanat gercekten.şu an fiziksel sorunu var sadece
Gomis kalmali bu sene. Aslinda bi bek + os yeter artikSol bek alınacak
Sefer giderse forvet alınacaktı ama Barış bu olayı bozabilir.
Gomis’e Eyüp iyi bir teklif yaptı gidebilir ama kalabilir de tam bilemiyorum.
1 tane de fırsat transferi peşindeyiz, uçuk bedel olmazsa kimse ayrılmayacak takımdan.