Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mata, PVA, Seferovic mutlaka gönderilmeli devre arasında ama sanırım Mata sezon sonuna kadar takımda tutulacak.
Midtsjö büyük takım topçusu olamaz. Berkan ve Özgür Baran Midtsjö'nün çok önünde bana kalırsa. Devre arası talibi varsa fazla zarar etmeden gönderilmeli. Tercihen kiralanmalı.
Nelsson devre arası gönderilmeyecekse stopere yabancı oyuncu alınmamalı. Metehan, Emin ve Ross bu takımın yedek stoperleridir ve bence yeterlidir de.
Sol bek olarak Aziz Behich ve Omar Campos alınmalı.
Suarez tipi bir forvete ihtiyacımız var. Ayrıca bir de Ndiaye tipi genç, ciğersiz 6 numara olursa takım tamamlanır.

Mata, PVA, Seferovic mutlaka gönderilmeli devre arasında ama sanırım Mata sezon sonuna kadar takımda tutulacak.
Midtsjö büyük takım topçusu olamaz. Berkan ve Özgür Baran Midtsjö'nün çok önünde bana kalırsa. Devre arası talibi varsa fazla zarar etmeden gönderilmeli. Tercihen kiralanmalı.
Nelsson devre arası gönderilmeyecekse stopere yabancı oyuncu alınmamalı. Metehan, Emin ve Ross bu takımın yedek stoperleridir ve bence yeterlidir de.
Sol bek olarak Aziz Behich ve Omar Campos alınmalı.
Suarez tipi bir forvete ihtiyacımız var. Ayrıca bir de Ndiaye tipi genç, ciğersiz 6 numara olursa takım tamamlanır.
Ndiaye hiçbir zaman 6 no olmadı...

Düşünüyorum ciddi olarak icardi kadar klas bir forvet geldi mi bu lige acaba? Adam 15 dakikada kendi bile yormadan 1 gol bir asist yaptı .Allah nazardan saklasın ya bu cidden çok zor ama onun için nasıl bu kadar kolay aklım almıyor

ben maçı izlemedim.rashicaya kötü oynadı demişlerde sözlükte,iyi top tasımıs özette.barıs alper ve mertense pas cıkarmış yine asistlik.bi de kaleye şutu var,kereme verse gol olur.ama kontralarda iyi gidiyo.rashica tehlikeli bi adam.iyi bi kanat gercekten.şu an fiziksel sorunu var sadece

Sol bek alınacak
Sefer giderse forvet alınacaktı ama Barış bu olayı bozabilir.
Gomis’e Eyüp iyi bir teklif yaptı gidebilir ama kalabilir de tam bilemiyorum.

1 tane de fırsat transferi peşindeyiz, uçuk bedel olmazsa kimse ayrılmayacak takımdan.
Türk sol bek Aziz Behiç başka bir isimde yok, Branco Van Boomen, yırtıcı genç bir santrafor yeterli olacaktır. PVA, Sefer, Mata ve Midtsjö(talibi varsa) gidenler olursa kadro yapımız çok daha sağlıklı olur.

ben maçı izlemedim.rashicaya kötü oynadı demişlerde sözlükte,iyi top tasımıs özette.barıs alper ve mertense pas cıkarmış yine asistlik.bi de kaleye şutu var,kereme verse gol olur.ama kontralarda iyi gidiyo.rashica tehlikeli bi adam.iyi bi kanat gercekten.şu an fiziksel sorunu var sadece
Aynen oyle. Sakatlik sonrasi dususten donuyor diyelim. Mditsjo icinde benzer durum oldugunu dusunuyorum bazi oyuncular farkli sekillerde etkileniyorar. Bu mac icinse cok daha etkiliydi ama iste sakatlik oncesi ile kiyaslaninca asagida bir performans yoksa cok kritik isler yapti ben birkac kritik pas arasi yaptigini ve top kaptiginida hatirliyorum.

Seferovic ve aanholt’un aldiklari maas ortada yani kolay kolay gideceklerini zannetmiyorum

Mata’yi ise Okan hoca kullanmak istiyor sonradan da olsa oyuna dahil ediyor

Eger seferovic kendi ayrilmak isterse durum farkli tabiki

Forvet hattindaki degisim sezon sonuna da kalabilir

Sol bek alınacak
Sefer giderse forvet alınacaktı ama Barış bu olayı bozabilir.
Gomis’e Eyüp iyi bir teklif yaptı gidebilir ama kalabilir de tam bilemiyorum.

1 tane de fırsat transferi peşindeyiz, uçuk bedel olmazsa kimse ayrılmayacak takımdan.
Gomis kalmali bu sene. Aslinda bi bek + os yeter artik

gurbetci bi solbek bulsunlar.genc milli takımlara cagrılanlardan alalım.ümit milli takıma falan alınan solbek yok mu?sivas şu an altyapı konusunda şanslı mesela ama bitane bile oyuncu vermezler.

benim en begendiğim eski altyapı oyuncumuz solbek anıl batında bedaavaya sivasa gitti.yine iyi baslamıs sezona u19da.hücumda çok etkili.rıza malı oynatmaz

Seferovic kesin gönderilir, PVA yüksek ihtimal kiraya verilir. Baska giden olmaz bence. Yedek 6 numara ve yedek forvet gelir. Bence solbekde dahil baska transfere gerek yok; sadece yedek bir 6 numara bile yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt