- 3 Haziran 2015
- 57.160
- 66.353
- 4.143
RaporladimCho Gue- Sung
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RaporladimCho Gue- Sung
Transfermarkt'a göre Diack'in Ankaragücü transferinde Fener'in parmağı var.Bu arada gecen ankaragücü macinda buraya yazdigimi saniyordum yazmamisim
bu agucundeki lamine diack cok ilginc bir topcu yasi dogruysa denenebilir bir risk 6 no icin
cok dominant bir saha durusu var cocugun
topla cikislarida cok güclü
abvRaporladim
dul avcısı mı oldun?Bana neden böyle reklamlar çıkıyor?
![]()
Milf severim ama dullarla ilişkilerimi geçmişte bıraktım.dul avcısı mı oldun?
Bizim transfer dönemi Avrupa’dan 2 hafta sonra kapanıyor. Aceleye gerek yok, oyuncu alıyorsak önümüzdeki dönemin planı olmalı bence. Mesela seneye sezon başlangıcı için forvetin yok, imkan oluşursa Seferovic yerine forvet kovalamak mantıklı. Fark yaratamayacak adam alıp kadroyu şişirmenin pek anlamı yok. Sol bek ihtiyaç gibi gözüküyor ama Kazım 1 aya dönecekken maliyete girmeyi de pek istemiyorum. Kiralık yerli bir oyuncu bırakırlarsa hayır demem ama uzun kontrat vermek ileride sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum. Transfer olmasa da sorun değil zaten. Bekle gör yapmak en iyisi.Oynayan adamı getiremeyeceksin.
Oynamayan adam da gelip çat diye etki yaratır mı muamma.
İlk 11de sol bek dışında da öyle değişmesi gereken yer yok.
Fırsat transferi dediğin de düzenli oynamayan bir oyuncu olacak zaten yani ortada büyük eksik var da kapatmalıyız durumu yok.
milf sevmeyen bizden değildir.Milf severim ama dullarla ilişkilerimi geçmişte bıraktım.
Plan bu zaten.Bizim transfer dönemi Avrupa’dan 2 hafta sonra kapanıyor. Aceleye gerek yok, oyuncu alıyorsak önümüzdeki dönemin planı olmalı bence. Mesela seneye sezon başlangıcı için forvetin yok, imkan oluşursa Seferovic yerine forvet kovalamak mantıklı. Fark yaratamayacak adam alıp kadroyu şişirmenin pek anlamı yok. Sol bek ihtiyaç gibi gözüküyor ama Kazım 1 aya dönecekken maliyete girmeyi de pek istemiyorum. Kiralık yerli bir oyuncu bırakırlarsa hayır demem ama uzun kontrat vermek ileride sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum. Transfer olmasa da sorun değil zaten. Bekle gör yapmak en iyisi.
Milf herkes sever asil mesele Gilf sevebilmek degil mimilf sevmeyen bizden değildir.
Milf herkes sever asil mesele Gilf sevebilmek degil mi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi