Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazımcan uzun süre olmayacak Emre Taşdemir ise zaten sürekli sakatlanıyor. Açıkçası Rıdvan olmuyorsa Caner ve Hasan Ali düşünülebilir cidden yani çok opsiyon yok ne yazık ki. Tam kadro olduğumuz zaman solda kesinlikle yerli oynatmamız lazım buna bir çözüm gerekiyor.

Sol beke yerli bir isim elzem oldu gibi

Caner ismine karşı duruyorum ama Emre ile birlikte orayı götürecekse gelsin diyorum artık

Haa gönül Rıdvan gelsin ister ama zor gibi

Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Kazimcan net 3-4 hafta yok gibi.emre tasdemir insallah iyi durumdadir

Raskin + sol bek.

Torreira gidecekse dos.

Kötünün iyisi alınacak tek yerli solbek hasan ali gibi duruyo yarım sezon gelsin idare eder en azından

bu arada dün kazımcanın hücumda dönen toplarda şutları iyiydi ama çok pas hatası yaptı çıkarken.bence iyi oynamadı.kerem zaten rakibe çalıstı hep.sol taraf işlemedi.emre tasdemir daha bilincli hücuma cıkarken,tecrubesi var tabi

bu arada dün kazımcanın hücumda dönen toplarda şutları iyiydi ama çok pas hatası yaptı çıkarken.bence iyi oynamadı.kerem zaten rakibe çalıstı hep.sol taraf işlemedi.emre tasdemir daha bilincli hücuma cıkarken,tecrubesi var tabi
O ciktiktan sonra rakip gelmeye basladi onu da fark ettin mi?

Kazimcan iyi savunma yapiyor pva girdikten sonra eli belinde dolasiyordu.
Alanya maçı 2-0'ken Kazımcan çıktı ve maçı verdik bugün 2-0'dan Kazımcan çıktı gene maçı veriyorduk. Kazımcan'ın önemi bence takım için en az Mertens, Muslera, Oliveira, Icardi kadar önemli olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt