Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pva her türlü yollamaliyiz.
Seferovic de bize uygun cikmadi .Kerem ile oynayamıyoruz.
Torrera yani tam oturmadı.
Yerli bir forvet yada sol bek almak elzem .

Şu an ligi götürecek her hamle mübah. Bu sene artık şampiyonluk yoluna girdik.
Caner birkaç maç için bile olsa sol bekte işimizi görür.

Şu an ligi götürecek her hamle mübah. Bu sene artık şampiyonluk yoluna girdik.
Caner birkaç maç için bile olsa sol bekte işimizi görür.
Canere günahım kadar sevmem hatırlarmısınız bilmem A.Madrid maçıydı sanırım çeyrek finalde resman takımı satmıştı kırmızı kart görerek aynı şeyi yapar şampiyonluktan bile eder o kadar karakter yoksunu birisidir.

Orta sahaya ne gerek var diyorduk, orta saha kalmadı yahu

Sola bonservisi ile alınacak sağlam bir sol bek ve sol kanat gelmeli takımın sağ tarafı bakıyorsun

Rahistsa
Yunus
Boey
Dubois

Sol tarafı

Emre
Kazım
Kerem
Barış
Pwa

Sağ ferrari sol 131 Şahin sol tarafa onyekuru Rodrigues ayarında bir kanat ve orta kesmeyi bilen bir bek oyuncusu lazım

@Serdar Ünsal
Duran toplari cidden iyi kullanmış maç stresi 2-3 tanesi aklımdan çıkmış 2 golümüz daha olabilirmiş .
Ara paslarindan net ziyan edilen gomisin düzgün kontrol edemediği top var . .Kereme attıklarını çocuk zaten zar zor kontrol etmiş bir de gomise attığı 1 tanesi hızlı gitmiş kaleci almış .
Belki beklentim çok yüksekti yıllık 4.5 milyon para veriyoruz dün de dedim isteğine arzusuna gram laf edilmez ama ben daha öldürücü bir mertens bekliyordum geçen yıldan beri devam eden sıkıntıları çözecek hücum lideri bitirici bir oyuncu .. Bir de İstanbul ligin net en kötü takımıdır diğer maçlardaki ortalama durumunu ekleyince de bu tarz memnuniyetsizlik oluşuyor..
Asla bir mata gibi değil ama beklediğim mertens bundan daha fazlasiydi

Durum Luis Alberto​

Son olarak, her zaman Luis Alberto ile ilgili bir sorun vardır . Sahadaki performansları her zaman tatmin edici olsa da, İspanyol oyuncunun Sarri ile hiçbir zaman bir buluşma noktası bulamamış olması bir sır değil. Ancak oyuncunun muhtemelen Ocak ayı başlarında Roma'dan ayrılması kuvvetle muhtemel. Her zaman peşinde olan Sevilla , son zamanlarda Isco'nun gitmesine izin verdi ve Luis Alberto ideal bir yedek olurdu. Lazio transfer için bastırıyor, ancak doğru ekonomik koşullar altında. Bu noktada biancocelesti, bir süredir takip edilen Veronalı Ivan Ilic'in üzerine atılacaktı.

@Hasan Çam bu transfer mümkün gibi

luis alberto ho diyelim öyleyse,ocakta ayrılacakmış:ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt