Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.563
- 17.727
- 1.338

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kristoffer Cund kuzenini degerlendirir misin @Hayri CundOcak ayında kadrosuna sol bek takviyesi yapacak olan Sarı-Kırmızılılar, Hacken’de oynayan Kristoffer Lund’un peşine düştü. [
Takvim]
@Oral SeverKristoffer Cund kuzenini degerlendirir misin @Hayri Cund
Üzücü yapmaması gerekirdi ama yapmış
müthiş 1 kaos var zevkten bayılıyorum
Saçmalamayalım tarihimizin en iyi kanat oyuncusu olur gelir gelmez.Di Maria istemeyiz. Bizim takımda duygusal oyuncular başarılı olamıyor. Bizde Melo gibi soğuk kanlı, duygusuz oyuncular başarılı oluyor.
Bilmem birileri yazmış ben de ciddi haber var sandım.nerde?
Başka yerli sol bek yok acele etmek lazım transfer dönemi açılır açılmaz anında indirilmeli takımla çalışmalara başlaması lazım.Hiç zorlamayın getirin Aziz Behich'i
Real Madrid'e suan toy olan ismi hazirlayip sonra iyi paralara satmasini mi saglayalim? Bize ne faydasi olacak?@Alper Altun bu real madrid altyapisinda nico paz var.abi seneye bize kiralarlar mi acaba,yabanci siniri kalkinca?sure de versek 20 dk
Bende bilmiyorum ama real madridlen isbirligi yapalim benceReal Madrid'e suan toy olan ismi hazirlayip sonra iyi paralara satmasini mi saglayalim? Bize ne faydasi olacak?
Real Madrid bizimle isbirligi yapar SergBende bilmiyorum ama real madridlen isbirligi yapalim bence![]()
Tesekkurler,bende bunu diyorum.ama alper abi bi türlü anlamıyor beniReal Madrid bizimle isbirligi yapar Serg
bu haftasonu seninle bi transfer listesi yapakFeyenoord'a giden Dilrosun'u da beğenirdim.Hertha Berlin'in kanat rotasyonu çok iyi.1 sene sözleşmesi kalması avantaj ama daha iyi 1'i alınabilir gibi..
Olur reis.Özellikle Danimarka-İsveç gibi Ligler'de oynayan oyunculara daha çok önem veririz..bu haftasonu seninle bi transfer listesi yapak