- 2 Temmuz 2011
- 132.859
- 55.687
- 5.338
van de boomen olmaz,midsöden sonra.direkt luis alberto lazımAziz Behich, Van Boomen, Dembele gelmesi şart Dembele şu an olmuyorsa başka bir biri gelmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
van de boomen olmaz,midsöden sonra.direkt luis alberto lazımAziz Behich, Van Boomen, Dembele gelmesi şart Dembele şu an olmuyorsa başka bir biri gelmeli.
Luis Alberto ihtimali varsa anında gelsin direk gelsinvan de boomen olmaz,midsöden sonra.direkt luis alberto lazım
Os bek ve kanat lazım en acilindenbu kadro şampiyon olmamıza yetmeyecek.
hamle yapılmalı
Luis Alberto gelmez. Zaten o kalibrede bir oyuncu zor alirsin orta sahaya devre arasinda ustelik yedek olarak gel diyeceksin, herifte tamam diyecek.van de boomen olmaz,midsöden sonra.direkt luis alberto lazım
Alberto'ya gerek yok bizim oraya Oliveira'nın yedeği lazım. Bunun içinde Van Boomen gayet yeterli ve yıllık maaş olarakta uygun olur. Burada önemli nokta Midtsjö'yü satabilmemiz yada Touluse ile direkt 1-1 takasta olabilir çünkü sezon sonu sözleşmesi bitiyor oyuncularının da aynı zamanda o yüzden böyle bir takas 2 takım içinde win win olabilir.Luis Alberto gelmez. Zaten o kalibrede bir oyuncu zor alirsin orta sahaya devre arasinda ustelik yedek olarak gel diyeceksin, herifte tamam diyecek.
van den Boomen zaten dunden gelmeye razi ustelik gecen sezon super bir form yakalamisti. Konusunu da actim duran top ustasi olarak alinabilir diye o zaman daha Oliveira gundemde yoktu. Bencede mantikli olur baska oyuncu bulunamazsa. Once kontenjani bosaltsak iyi olur en az 2 yabanci oyuncu gonderebilsek devre arasinda dogru hamleler yapilabilir.Alberto'ya gerek yok bizim oraya Oliveira'nın yedeği lazım. Bunun içinde Van Boomen gayet yeterli ve yıllık maaş olarakta uygun olur. Burada önemli nokta Midtsjö'yü satabilmemiz yada Touluse ile direkt 1-1 takasta olabilir çünkü sezon sonu sözleşmesi bitiyor oyuncularının da aynı zamanda o yüzden böyle bir takas 2 takım içinde win win olabilir.
valla luis alberto gelmez bencede ama gelirse geri kalan her oyuncu en fazla luis albertonun yedeği olur.Luis Alberto gelmez. Zaten o kalibrede bir oyuncu zor alirsin orta sahaya devre arasinda ustelik yedek olarak gel diyeceksin, herifte tamam diyecek.
bugün napoliye gol attı adam hiç ölmeyecekmiş gibi oynuyor.Cidden büyük golcü büyük profesyonelKeske Seferovic'ten kurtulup yerine 1.5 sezonluguna Dzeko alinabilse. Inter'de 3. forvet konumunda ve yasi da ilerledi ama Turkiye'de 2 sezon rahat oynar. Inter birakir mi bilemiyorum adamlar her kulvarda devam ediyor.
tamam işte,tamam desinLuis Alberto gelmez. Zaten o kalibrede bir oyuncu zor alirsin orta sahaya devre arasinda ustelik yedek olarak gel diyeceksin, herifte tamam diyecek.
Katılıyorum bizimle ilgili haberlerde çıkmıştı bana devre arası gelecek gibi geliyor. PVA, Sefer'den kurtulmalıyız mutlaka. Midstjö'de talip çıkar bence ve çıkarsa da satılacağını düşünüyorum belki de dediğim gibi Touluse ile takas olabilir gibi geliyor bana. Bizim Türk sol bek lazım aslında Mert Müldür'de olabilir sol bek oynayabildiği için hem sağ bek için de geleceği düşünerek yapılmış mantıklı bir hamle olurdu. Bir de santrafor lazım keşke Dovbyk ya da Jonas Wind olsa.van den Boomen zaten dunden gelmeye razi ustelik gecen sezon super bir form yakalamisti. Konusunu da actim duran top ustasi olarak alinabilir diye o zaman daha Oliveira gundemde yoktu. Bencede mantikli olur baska oyuncu bulunumazsa. Once kontenjani bosaltsak iyi olur en az 2 yabanci oyuncu gonderebilsek devre arasinda dogru hamleler yapilabilir.
eyüp aydını alacagız biz zatenLuis Alberto için Lazio 20 Milyon € istiyormuş. Ufak bilgi