Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mata ve PVA ile yollar ayrılmalı, gerekirse Midtjsö'den de çıkılmalı. Yerlerine adam gibi bulduğunu atan kanat forvet ve beyni olan Oliviera 2 olacak bir orta saha oyuncusu gerekiyor. Ayrıca derhal Aziz Behich ile sözleşme imzalanmalıdır.

ula bu eyüp aydın nasıl oyuncu öyle.oyun kuruyo,duran top ve kornerler çok iyi.şutlar iyi.defansf olarakta iyi gözüküyor,oyun zekası yüksek.pasları acayip:oops:

Nagelsmann bu hafta bir kac genc oyuncuyu Katar kampina götürecekmis. Yusuf ve Eyüpü suan 1. takim da deniyormus. Götürürse yeni sözlesmede verirler ve salmazlar. Ama gitmezlerse, hele sözlesmesi biten Eyüp belki bize gelmeye sicak bakabilir.

Barcelona'ya karşı hattrick yaptı 3.ligden

Kadro yeterli diyordu büyük çoğunluk ama net diyorum bu takıma safkan bir 10 numara sol kanat sol bek lazım

Luis Alberto gelmez. Zaten o kalibrede bir oyuncu zor alirsin orta sahaya devre arasinda ustelik yedek olarak gel diyeceksin, herifte tamam diyecek.
Alberto'ya gerek yok bizim oraya Oliveira'nın yedeği lazım. Bunun içinde Van Boomen gayet yeterli ve yıllık maaş olarakta uygun olur. Burada önemli nokta Midtsjö'yü satabilmemiz yada Touluse ile direkt 1-1 takasta olabilir çünkü sezon sonu sözleşmesi bitiyor oyuncularının da aynı zamanda o yüzden böyle bir takas 2 takım içinde win win olabilir.

bu takıma torreara gibi savaşçı ,güçlü bir orta saha sol bek ve icardi sıkıntılı olduğu için kesin ama kesin bir forvet.Misal şu kadroda mustafa muhammed bile olsaydı kafadan 10 12 golü vardı şu son 4 5 haftada

Alberto'ya gerek yok bizim oraya Oliveira'nın yedeği lazım. Bunun içinde Van Boomen gayet yeterli ve yıllık maaş olarakta uygun olur. Burada önemli nokta Midtsjö'yü satabilmemiz yada Touluse ile direkt 1-1 takasta olabilir çünkü sezon sonu sözleşmesi bitiyor oyuncularının da aynı zamanda o yüzden böyle bir takas 2 takım içinde win win olabilir.
van den Boomen zaten dunden gelmeye razi ustelik gecen sezon super bir form yakalamisti. Konusunu da actim duran top ustasi olarak alinabilir diye o zaman daha Oliveira gundemde yoktu. Bencede mantikli olur baska oyuncu bulunamazsa. Once kontenjani bosaltsak iyi olur en az 2 yabanci oyuncu gonderebilsek devre arasinda dogru hamleler yapilabilir.

Keske Seferovic'ten kurtulup yerine 1.5 sezonluguna Dzeko alinabilse. Inter'de normalde 3. forvet konumunda ve yasi da ilerledi ama Turkiye'de 2 sezon rahat oynar. Inter birakir mi bilemiyorum adamlar her kulvarda devam ediyor.

Keske Seferovic'ten kurtulup yerine 1.5 sezonluguna Dzeko alinabilse. Inter'de 3. forvet konumunda ve yasi da ilerledi ama Turkiye'de 2 sezon rahat oynar. Inter birakir mi bilemiyorum adamlar her kulvarda devam ediyor.
bugün napoliye gol attı adam hiç ölmeyecekmiş gibi oynuyor.Cidden büyük golcü büyük profesyonel

Torreira kötü topçu değil ama benim takımda gormek istediğim tarzda bir adam değil. Bize pozisyon bilgisi yüksek alan kaplayan dominant bir 6 numara lazım. Bu lige bu tarz adamlar gidiyor. Ne Berkan ne torreira ne miço böyle değil. 2020 Souza lazım bize

van den Boomen zaten dunden gelmeye razi ustelik gecen sezon super bir form yakalamisti. Konusunu da actim duran top ustasi olarak alinabilir diye o zaman daha Oliveira gundemde yoktu. Bencede mantikli olur baska oyuncu bulunumazsa. Once kontenjani bosaltsak iyi olur en az 2 yabanci oyuncu gonderebilsek devre arasinda dogru hamleler yapilabilir.
Katılıyorum bizimle ilgili haberlerde çıkmıştı bana devre arası gelecek gibi geliyor. PVA, Sefer'den kurtulmalıyız mutlaka. Midstjö'de talip çıkar bence ve çıkarsa da satılacağını düşünüyorum belki de dediğim gibi Touluse ile takas olabilir gibi geliyor bana. Bizim Türk sol bek lazım aslında Mert Müldür'de olabilir sol bek oynayabildiği için hem sağ bek için de geleceği düşünerek yapılmış mantıklı bir hamle olurdu. Bir de santrafor lazım keşke Dovbyk ya da Jonas Wind olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt