- 2 Temmuz 2011
- 132.882
- 55.697
- 5.338
sene sonu marcaoyu kiralayalım derim sevilladan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
redsene sonu marcaoyu kiralayalım derim sevilladan![]()
Ara transferde solbek, orta saha ve santrfor rotasyonunun güçlendirileceğini umuyorum şahsen. Yoksa iç saha-dış saha çok da fark etmeyecektir; ligde sezon başından beri rakibe net üstünlük kurduğumuz maç sayısı 5 bile değil...içerde ıkınarak kazanıyoz.ne fikstür avantajı Allah askına...
bjk macındaki kadro üst üste sadece 3 maç oynadı.hiç birlikte olmadılar bi dahaAra transferde solbek, orta saha ve santrfor rotasyonunun güçlendirileceğini umuyorum şahsen. Yoksa iç saha-dış saha çok da fark etmeyecektir; ligde sezon başından beri rakibe net üstünlük kurduğumuz maç sayısı 5 bile değil...
Kadroda ceza, sakatlık, formsuzluk nedeniyle 1-2 eksik hep olacak. Sorun şu ki Oliveira veya Torreira yerine Midtsjö, İcardi yerine başka herhangi biri oynadığı zaman çark bozuluyor haliyle. Banko adamla onun yerine giren arasında o denli kalite farkı olmamalı...bjk macındaki kadro üst üste sadece 3 maç oynadı.hiç birlikte olmadılar bi daha
yusufu ve yunusu ayrı tutuyorum.onların geleceği parlak.ama mata,seferovic ve midsö yanlıs transferlerdiKadroda ceza, sakatlık, formsuzluk nedeniyle 1-2 eksik hep olacak. Sorun şu ki Oliveira veya Torreira yerine Midtsjö, İcardi yerine başka herhangi biri oynadığı zaman çark bozuluyor haliyle. Banko adamla onun yerine giren arasında o denli kalite farkı olmamalı...
Mata saha disi katki sagliyor, gencler cok sey ögrenebilir. Gelecek sezon teknik heyete katilirsa sasirmam. Seferin kontratinda risk yok. Geldigi zaman birinci forvet diye görüyordu herkes ama olmadi. Pva gibi futbola küsmüs. Micö'den hala emin degilim bazi oyunculara gercekten oyun pratigi gerekiyor, dönem dönem isik veriyor örnegin gomise attigi pas veya dikine oynamasi.yusufu ve yunusu ayrı tutuyorum.onların geleceği parlak.ama mata,seferovic ve midsö yanlıs transferlerdi
aziz behiçkontenjan doldu olduğu için kimseyi göndermeden yabancı alamıyoruz galiba
bence 3 önemli eksik var.
pva yerine 3. yerli olarak sahaya atılacak sol bek (aziz behiç ?)
mitşö yerine sahaya atılınca dezavantaj yaratmayacak bir orta saha
sefer yerine gomis ve icardi'ye göre daha farklı tarzda, çabuk, topla arası iyi bir forvet/kanat forvet
güzel olur diye düşünüyorum.
Tam aradığımız adam. Son 20 dakika İcardi'den sonra oyuna atıp kontradan vururuz herkesi.
6 ay idare eder sezon sonu free Dembele veya başka adamlara bakabiliriz.
Taraftarın bünyesi bir zahmet artık oyuncu desteklemeye yönelik olsun. Berkan'a Cica'ya yapılanları unutmayalım.Çok iyi oyuncu ama kazma. Yine de isterim ama taraftarın bünyesi kazma kaldırmayabilir. 10 milyon istiyorlardı yazın. PL'den teklif alan bir oyuncu