Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içerde ıkınarak kazanıyoz.ne fikstür avantajı Allah askına...
Ara transferde solbek, orta saha ve santrfor rotasyonunun güçlendirileceğini umuyorum şahsen. Yoksa iç saha-dış saha çok da fark etmeyecektir; ligde sezon başından beri rakibe net üstünlük kurduğumuz maç sayısı 5 bile değil...

Ara transferde solbek, orta saha ve santrfor rotasyonunun güçlendirileceğini umuyorum şahsen. Yoksa iç saha-dış saha çok da fark etmeyecektir; ligde sezon başından beri rakibe net üstünlük kurduğumuz maç sayısı 5 bile değil...
bjk macındaki kadro üst üste sadece 3 maç oynadı.hiç birlikte olmadılar bi daha

bjk macındaki kadro üst üste sadece 3 maç oynadı.hiç birlikte olmadılar bi daha
Kadroda ceza, sakatlık, formsuzluk nedeniyle 1-2 eksik hep olacak. Sorun şu ki Oliveira veya Torreira yerine Midtsjö, İcardi yerine başka herhangi biri oynadığı zaman çark bozuluyor haliyle. Banko adamla onun yerine giren arasında o denli kalite farkı olmamalı...

Kadroda ceza, sakatlık, formsuzluk nedeniyle 1-2 eksik hep olacak. Sorun şu ki Oliveira veya Torreira yerine Midtsjö, İcardi yerine başka herhangi biri oynadığı zaman çark bozuluyor haliyle. Banko adamla onun yerine giren arasında o denli kalite farkı olmamalı...
yusufu ve yunusu ayrı tutuyorum.onların geleceği parlak.ama mata,seferovic ve midsö yanlıs transferlerdi

yusufu ve yunusu ayrı tutuyorum.onların geleceği parlak.ama mata,seferovic ve midsö yanlıs transferlerdi
Mata saha disi katki sagliyor, gencler cok sey ögrenebilir. Gelecek sezon teknik heyete katilirsa sasirmam. Seferin kontratinda risk yok. Geldigi zaman birinci forvet diye görüyordu herkes ama olmadi. Pva gibi futbola küsmüs. Micö'den hala emin degilim bazi oyunculara gercekten oyun pratigi gerekiyor, dönem dönem isik veriyor örnegin gomise attigi pas veya dikine oynamasi.

Bir forvet ve bir yerli sol bek gerekiyor.
Eğer Ross ile yollar ayrılacaksa bir de yerli stoper gerekiyor.

kontenjan dolu olduğu için kimseyi göndermeden yabancı alamıyoruz galiba

bence 3 önemli eksik var.

pva yerine 3. yerli olarak sahaya atılacak sol bek (aziz behiç ?)
mitşö yerine sahaya atılınca dezavantaj yaratmayacak bir orta saha
sefer yerine gomis ve icardi'ye göre daha farklı tarzda, çabuk, topla arası iyi bir forvet/kanat forvet

güzel olur diye düşünüyorum.

kontenjan doldu olduğu için kimseyi göndermeden yabancı alamıyoruz galiba

bence 3 önemli eksik var.

pva yerine 3. yerli olarak sahaya atılacak sol bek (aziz behiç ?)
mitşö yerine sahaya atılınca dezavantaj yaratmayacak bir orta saha
sefer yerine gomis ve icardi'ye göre daha farklı tarzda, çabuk, topla arası iyi bir forvet/kanat forvet

güzel olur diye düşünüyorum.
aziz behiç
eyüp aydın+yabancı ortasaha
bamba dieng

:ka21:

Tam aradığımız adam. Son 20 dakika İcardi'den sonra oyuna atıp kontradan vururuz herkesi.

6 ay idare eder sezon sonu free Dembele veya başka adamlara bakabiliriz.

Çok iyi oyuncu ama kazma. Yine de isterim ama taraftarın bünyesi kazma kaldırmayabilir. 10 milyon istiyorlardı yazın. PL'den teklif alan bir oyuncu

Çok iyi oyuncu ama kazma. Yine de isterim ama taraftarın bünyesi kazma kaldırmayabilir. 10 milyon istiyorlardı yazın. PL'den teklif alan bir oyuncu
Taraftarın bünyesi bir zahmet artık oyuncu desteklemeye yönelik olsun. Berkan'a Cica'ya yapılanları unutmayalım.

Her oyuncumuz yıldız olamaz olmayacak da... Hem bu özellikleri olup hem de her topu çerçeveye soksa zaten 100 milyon € oluyor.

eren aydını da geri çağırmalı.çagırmıyosan baran demiroglu kullanılmalı.

icardi
gomis
dieng
eren aydın
baran demiroglu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt