Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur KEMALİM
Metin Oktay'dan mı bahsediyorsunuz renktaşlarvalla bende hiç hatırlamadım ama trafik kazasında vefat eden bir topçumuz varmış hatta gol kralı olmuş 80 lerin bnaşında onu duymuştum sadece
yani,pazar günü de maç esnasında planım vardı.bir tesis mesismanituculuk mu?
Bence sonradan oynamak daha avantajlı renktaşFenerden önce oynuyoruz hep cok iyi oldu bu
Ah be Sergenim barışmak için şartları zorlamanı tavsiye ederimyani,pazar günü de maç esnasında planım vardı.bir tesis mesisküsüz şimdi
Ross yer kaplamıyor sınırda 21 yaş altı çünkü.
bugun gördüm zatende ,bu aralar kendimi fazla mı begeniyom ne.ciddi ve soğuğum.özgüvenim tavan yaptı.beni üzemezsin şeklinde takılyom bakıslarımla falanAh be Sergenim barışmak için şartları zorlamanı tavsiye ederim
Orta saha ve forvete katılıyorum ama PVA katkısı bizden çok rakip takımlara.Koymuşum solbeke orta sahaya bize net bir forvet lazım gerekirse başka transfer yapılmasın Aziz behichin PVA kadar bile katkı vereceği meçhul sırf yerli diye adı geçiyor..
İcardinin şeyinin keyfine göre sezon şekilleniyor 16 maç olmuş geldi gitti sakatlandı derken katkı aldığımız maç sayısı 5 kalan 11 maç hep idareyle geçti..Ben artık bu herife sovmekten başka birşey yapamıyorum o kadar belli ki keyfi yatisa geçtiği ulan Dünya kupasında ayağı kırılan adamlar iyileşecek neredeyse buna ne olduysa .. O yüzden aboubakar reyis alinabiliyorsa tüm şartlar zorlanmali..
Guilherme ile nezaman nargile iciyorsun ?Orta saha ve forvete katılıyorum ama PVA katkısı bizden çok rakip takımlara.
İşte futboldan anlayan bir rtaşım. Bize basıp gidecek biri lazım, abu bokta atışı olurKoymuşum solbeke orta sahaya bize net bir forvet lazım gerekirse başka transfer yapılmasın Aziz behichin PVA kadar bile katkı vereceği meçhul sırf yerli diye adı geçiyor..
İcardinin şeyinin keyfine göre sezon şekilleniyor 16 maç olmuş geldi gitti sakatlandı derken katkı aldığımız maç sayısı 5 kalan 11 maç hep idareyle geçti..Ben artık bu herife sovmekten başka birşey yapamıyorum o kadar belli ki keyfi yatisa geçtiği ulan Dünya kupasında ayağı kırılan adamlar iyileşecek neredeyse buna ne olduysa .. O yüzden aboubakar reyis alinabiliyorsa tüm şartlar zorlanmali..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O nargile sevmiyor viski içiyoruz onla.Guilherme ile nezaman nargile iciyorsun ?