Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliviera yokken onun kadar akıllı oynayan, beyni olan bir orta saha almamız elzemdir. Kalas değil kreatif orta saha ihtiyacımız var. Mata bunu maalesef karşılayamıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koymuşum solbeke orta sahaya bize net bir forvet lazım gerekirse başka transfer yapılmasın Aziz behichin PVA kadar bile katkı vereceği meçhul sırf yerli diye adı geçiyor..
İcardinin şeyinin keyfine göre sezon şekilleniyor 16 maç olmuş geldi gitti sakatlandı derken katkı aldığımız maç sayısı 5 kalan 11 maç hep idareyle geçti..Ben artık bu herife sovmekten başka birşey yapamıyorum o kadar belli ki keyfi yatisa geçtiği ulan Dünya kupasında ayağı kırılan adamlar iyileşecek neredeyse buna ne olduysa .. O yüzden aboubakar reyis alinabiliyorsa tüm şartlar zorlanmali..
Orta saha ve forvete katılıyorum ama PVA katkısı bizden çok rakip takımlara.

Koymuşum solbeke orta sahaya bize net bir forvet lazım gerekirse başka transfer yapılmasın Aziz behichin PVA kadar bile katkı vereceği meçhul sırf yerli diye adı geçiyor..
İcardinin şeyinin keyfine göre sezon şekilleniyor 16 maç olmuş geldi gitti sakatlandı derken katkı aldığımız maç sayısı 5 kalan 11 maç hep idareyle geçti..Ben artık bu herife sovmekten başka birşey yapamıyorum o kadar belli ki keyfi yatisa geçtiği ulan Dünya kupasında ayağı kırılan adamlar iyileşecek neredeyse buna ne olduysa .. O yüzden aboubakar reyis alinabiliyorsa tüm şartlar zorlanmali..
İşte futboldan anlayan bir rtaşım. Bize basıp gidecek biri lazım, abu bokta atışı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demek ki satın alma değil de daha çok iş birliği anlaşması olacak gibi. Bu gün verilen Erden Timur'un soruları yanıtladığı videoda alt yapı için yakın zamanda altyapıdaki yeni yapıyı anlatmak ve alt yapı için fon oluşturmak adına ki (o fon gelir getirici finansal araçlarla gelir getirecek ve o gelir sadece alt yapıya harcanacak) lansman yapılacağını açıkladı. Umarım bu lansmanda alt yapı için ciddi bir fon oluşur. Florya projesi ile birlikte orada oluşaçak fonun gelirleri de alt yapı, yeni yer alımı, tesis gibi şeylere bölünecek çünkü. O alt yapı lansmanını da merak ediyorum.

Abu alınacaksa önce şikeyi itiraf etsin.
Sonra çaldığı şampiyonluğumuzu rakipleri zıplatarak telafi etsin. Buna ben de fitim. 🥳

Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt