Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.541
- 14.104
- 1.728
Deschamps sözlesmesini uzatmis. Diger ülkeler mutludur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bosuna mı 2006ya taktım.kan çekiyo kan.sarı kırmızı Galatasaray atkısıyla gerets
Dovbyk bana overrated gelmeye başladı. İzlediğim maçlarda hiçbir numara göremedimozaman tas gibiydi ya , son izledigim maclarda fena hantallasmis , Gomisden bi farki yok pek.
Sana Dovbyki sarayim
10m avroİtalyan basınına göre Inter sezon sonu Mertens'i kadrosuna katmak istiyormuş.
ben bosuna mı 2006ya taktım.kan çekiyo kan.sarı kırmızı Galatasaray atkısıyla gerets
GSC'yi darlamaktan ne zaman vazgeçicen değerli kankam?Transfermarkttan sakatlık bilgisine bakıp kronik sakat ilan etme uzmanı GSC.
Aboubakar sakatlık sorunu olmasa 50 m euroluk adamdı, hem dribbling, hem şut, hem çalım, her şey var adamda.
Maliyetli olmayacaksa her türlü o riske girerdim.
Bir de Di Maria karşıtı tayfa var bunlar Mertens için de böyleydi. Hazard gibi 31likler yerine Mertens, Maria gibi 35likler alınır, bu adamların yattıkları sezon yok kariyerlerinde, Mertens sana ne ispat etmek zorunda? Kerem'den daha çok mücadele ediyor adam.
Feghouli, Falcao gibilerde sorun yaş değildi, bunu algılayın önce.
GSC bir yaşam biçimidir kolpayla ve mabaddan uydurmayla beslenir.GSC'yi darlamaktan ne zaman vazgeçicen değerli kankam?
Yakmadan önce haber ver de offline olayım.GSC bir yaşam biçimidir kolpayla ve mabaddan uydurmayla beslenir.
Eskiden kahvede dayılarla maç izlerdik onun günümüzdeki yansıması işte.
O yüzden forumu ateşe verip yakarım yakın zamanda; Murhan'ı da içerde bırakırım.
Ndiayemi bize keita lazımUzun zamandır şöyle yardıran, yıkıp geçen bir siyahi oyuncumuz yok. Kanat ya da Ndiaye( prime) tarzı iyi olmaz mı?