Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Bu devirde anadoludan yabanci almayacaksin. Yaz Transfer dönemi çok güzel örnek oldu. Biraz maliyetli oldu Belki ama yaptigimiz Bütün transferler hemen hemen nokta atisi oldu. Haji Wright gibi oyuncuyu cok daha ucuza Belçika, Hollanda, danimarka, portekiz gibi liglerde rahat bir sekilde bulabilirsin. Burdaki haji wrighta 6-7 Milyon isterler ayni tarzda adami saydigim ülkelerde cok daha ucuza bulabilirsin.

Bugün Boey Antalyaspor da oynuyor olsaydi 6-8 Milyon isterlerdi. Biz bu adami 1 Milyon Euro ya aldik Abi.
saydığın liglerde 6,7 milyona bu tarz oyuncu Antalya Alanya Antep bulur kelepir ama biz 10 yılda 1 ancak denk gelirse bı boey , mijdtilland gibi kasaba takımları bile 10, 12 çekiyor masada Galatasaray olunca, ayrıca o liglerdeki takımlara alsana 2 milyon+ pva veya Yusuf Hamza akman kiralık dedinmi gülerler adama ama süper ligde böyle dönüyor bu işler :)) asıl demek istediğim ara transferde öyle çok klas bı golcü alamayiz , icardinin arkasında bekletsen sorun , barışın önünü kessen yine sorun , o iş ancak seneye clde olduğumuzda olur , hatta o zaman ilkayi al sergio yedek olsun hatta ilkayda bazen yedek olsun, icardi ve onun ayarında bı golcü daha al , lüks falanda olmaz , büyük takım böyle olunuyor, ama ara transferde bunlar imkansız, önce bı şampiyonluğu alıp adım adım yükselmek lazım

Yerli sol bek ve stoper yedeği alalım. Aanholt ve Seferovic giderlerse de yerlerine scout transferleri yapabiliriz. Takımın özellikle ön tarafta büyük bir derdi yok gibi genişlik ve kalite olarak. Sanıyorum ikinci yarı Beknaz'ı da kadroya yazabileceğiz.

Muslera/Kocuk/J. Yılmaz

Boey/Dubois/Bülbül
Nelsson/Ross/Bayram
Bardakcı/TRANSFER/Baltacı
TRANSFER/Karataş/Taşdemir

Torreira/Kutlu/Aksaka
Oliveira/Midtsjø

Rashica/Demir
Mertens/Mata/Akman
Aktürkoğlu/Akgün

Icardi/B. Yılmaz/Gomis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4 transfer yeterli olur. Sol bek, stoper, forvet ve hem orta sahayi hem Mertens'i yedekleyebilecek joker biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt