Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica kesin alınmalı, ben böyle yürekten, maç içinde sürekli didinen, her maç ne. Vereceği belli adam isterim. Dün vasat oynadı gibi duruyor ama 2 asisti vardı, atamadilar. Öyle bir adam ki, geliyor kale önünden gol çıkarıyor, 2 dk sonra rakip kalede şut çekiyor, karakterli adam bulmak zor, iyi topçu bulursun.

Hacı transferi tam Cenk Ergün transferi erden beyin ise ancak son alternatifidir bence

Benim önceliğim forvet net golcuden ziyade top sürebilen top kullanabilen bir SS.. İcardinin olmadığı maçlarda veya formsuz olduğu maçlarda hücum alternatifi şart..
Sol bek olursa ekime olmazsa dubois oynar .. Orta saha ancak midso falan giderse gelir ki o ihtimal pek görünmüyor..

Sol bek için o kadar boş topcularin adı geçiyor ki en kötü koy berkani o bari oynasın hoca

bu sezon icin icardi , baris ve gomis yeter ve artar onumuzdeki sezon bakariz ona da , sol bek cok sart dubois ben begenmiyorum sol bekde , pva zaten belli o yuzden yerli bir sol bek her turlu elimizi rahatlar
Icardi olmazsa gomisle maclar cenaze evi gibi olur. Barisin eli ayagi tutulur

Ozellikle bu takima fuleli kanatta alinmalidir

Vaktiyle gomis'e 500 bin euro fazladan vermedik diye 2 şampiyonluk kaçırdık, yerine aldığımız adamlara 50 milyon euro para harcadık, boşluğunu dolduramadık, gittik 37 yaşında adamı tekrar aldık.
Icardi de o hesap artık; paraysa para, arsaysa riva, karıysa karı, partiyse parti, ayarlayın verin ikna edin adamı kalsın.

Bonservisi icin PSG'e 25 milyon Euro, kendisinide 10 milyon Euro teklif eden bir kulup cikmazsa alma sansimiz olur. Ingiliz kulubleri disinda boyle bir teklif yapacak kulup olacagini pek sanmiyorum (belki birde AC Milan).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt