- 1 Ağustos 2014
- 63.511
- 73.839
- 4.218
İkisi de lazımne forveti beyler sol bek lazim
ama sol bek öncelik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de lazımne forveti beyler sol bek lazim
bu sezon icin icardi , baris ve gomis yeter ve artar onumuzdeki sezon bakariz ona da , sol bek cok sart dubois ben begenmiyorum sol bekde , pva zaten belli o yuzden yerli bir sol bek her turlu elimizi rahatlarİkisi de lazım
ama sol bek öncelik
Devre arasi icin diyom icardi ve milot bizimle ztnIcardi ve rashica alinmali, bi sol bek alinmali
Forvette lazim kanatta lazimne forveti beyler sol bek lazim
Icardi olmazsa gomisle maclar cenaze evi gibi olur. Barisin eli ayagi tutulurbu sezon icin icardi , baris ve gomis yeter ve artar onumuzdeki sezon bakariz ona da , sol bek cok sart dubois ben begenmiyorum sol bekde , pva zaten belli o yuzden yerli bir sol bek her turlu elimizi rahatlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vaktiyle gomis'e 500 bin euro fazladan vermedik diye 2 şampiyonluk kaçırdık, yerine aldığımız adamlara 50 milyon euro para harcadık, boşluğunu dolduramadık, gittik 37 yaşında adamı tekrar aldık.
Icardi de o hesap artık; paraysa para, arsaysa riva, karıysa karı, partiyse parti, ayarlayın verin ikna edin adamı kalsın.
Guray vural orta Icardi ve goolllllGüray bostayken almadık emreyle sözleşme uzattık. Şimdi adamı almak için bonservis+Emre teklif etmişiz ha
Güzel is