Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek, stoper, kale, forvet, 8 no(yedek)Haluk Yürekli: "Minimum 4 belki 5 transferde olabilir."
Haluk Yürekli: "Minimum 4 belki 5 transferde olabilir."
KatılıyorumRashica kesin alınmalı, ben böyle yürekten, maç içinde sürekli didinen, her maç ne. Vereceği belli adam isterim. Dün vasat oynadı gibi duruyor ama 2 asisti vardı, atamadilar. Öyle bir adam ki, geliyor kale önünden gol çıkarıyor, 2 dk sonra rakip kalede şut çekiyor, karakterli adam bulmak zor, iyi topçu bulursun.
ogün sahaya cıkan hemen her futbolcunun iyi performans vereceği belliydi.oliveiranın progresinde maçta parlayacagı (ki ben gezegen kavusumlarını görünce sevindim)okan burugun haritasında da venüs jüpiter kavusumu vardı.dolunay keremi ve yunusu iyi etkiliyodu mesela.yani belliydi.ama iyi de kötü de olsa söylemem ben@Sergen Zeren sergi yıldızlar fb galibiyetini gösteriyor muydu, deli gibi merak ediyorum
Çok fazla transfer e gerek yok diyenler iyi mi acaba.
Yedek stoper yok takımda eli yüzü düzgün.
Sol bek allaha emanet.
SIFIR katkı aldığın adamların kadroda yer kaplamasına gerek yok
Ross > Yerli stoper
Pva > Yerli sol bek
Mata > 8 no rotasyon
Sefer > Hızlı,Pır pır 9
Yusuf > Kira
Daha ucuza bile bitebilir, pek iş yapmamış gibi gözükse de o fizikte ve özelliklerde bi adamın burada iş yapmama olasılığı az. Yedek kalmayı da sorun etmezBiz en iyisi Shamar Nicholson'a gidelim o adamda da tam bir TR ligi golcüsü tipi var çok iş yapabilir bizde. 8'e almışlar ama istedikleri performansı bu sezon veremedi o yüzden 5+ bonusa(2-3) bitebilir.
Torreira geldiği akşam bile ilişki yok filan diyen adam değil mi bu yaHaluk Yürekli: "Haji Wright transferi maliyet sebebiyle şu dakika itibariyle Galatasaray'ın ilişkisi yok."
Biz en iyisi Shamar Nicholson'a gidelim o adamda da tam bir TR ligi golcüsü tipi var çok iş yapabilir bizde. 8'e almışlar ama istedikleri performansı bu sezon veremedi o yüzden 5+ bonusa(2-3) bitebilir.
Bana çok mantıklı geliyor. Sezon başı da çok mantıklı gelmişti böyle fizikli ve aynı zamanda hareketli de bir adam. Şuan basında çıkan isimlerin ilk tercihler olduğunu pek düşünmüyorum.Daha ucuza bile bitebilir, pek iş yapmamış gibi gözükse de o fizikte ve özelliklerde bi adamın burada iş yapmama olasılığı az. Yedek kalmayı da sorun etmez