Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bizim hiç ilgimiz yoktu Hacıylan.
Fb için yem atılmış haber gibi. 🤣

yabancı basında haber kovalarım,astrolojik harita cıkarırım olur biter.ben niye bu uydurukculara kalayım:sneaky:

4-5 transfer kesinlikle olmamalı, Kadromuzun gayet iyi bir uyumu ve takımdaşlığı oluşmuş durumda. Bu kadroya maksimum 2 hamle gerekiyor fazlası lüks olur gibi geliyor.

Rashica kesin alınmalı, ben böyle yürekten, maç içinde sürekli didinen, her maç ne. Vereceği belli adam isterim. Dün vasat oynadı gibi duruyor ama 2 asisti vardı, atamadilar. Öyle bir adam ki, geliyor kale önünden gol çıkarıyor, 2 dk sonra rakip kalede şut çekiyor, karakterli adam bulmak zor, iyi topçu bulursun.
Katılıyorum

Hajiyi atalanta alsın sene sonu sözleşmesi bitecek murieli uyguna bize salsın hem tek hem çift oynar mertens yada ikardiyle çok tatlı olur

Çok fazla transfer e gerek yok diyenler iyi mi acaba.

Yedek stoper yok takımda eli yüzü düzgün.

Sol bek allaha emanet.

SIFIR katkı aldığın adamların kadroda yer kaplamasına gerek yok

Ross > Yerli stoper
Pva > Yerli sol bek
Mata > 8 no rotasyon
Sefer > Hızlı,Pır pır 9
Yusuf > Kira

Biz en iyisi Shamar Nicholson'a gidelim o adamda da tam bir TR ligi golcüsü tipi var çok iş yapabilir bizde. 8'e almışlar ama istedikleri performansı bu sezon veremedi o yüzden 5+ bonusa(2-3) bitebilir.

@Sergen Zeren sergi yıldızlar fb galibiyetini gösteriyor muydu, deli gibi merak ediyorum
ogün sahaya cıkan hemen her futbolcunun iyi performans vereceği belliydi.oliveiranın progresinde maçta parlayacagı (ki ben gezegen kavusumlarını görünce sevindim)okan burugun haritasında da venüs jüpiter kavusumu vardı.dolunay keremi ve yunusu iyi etkiliyodu mesela.yani belliydi.ama iyi de kötü de olsa söylemem ben

Yusuf Rapid'te oynadı ve bizde de oynadı eğer kural değişmediyse bir oyuncu 1 sezonda 2'den fazla takımda oynayamıyor diye biliyorum yani ya Yusuf kiralık haberleri yalan ya da bu kural değişti.

Çok fazla transfer e gerek yok diyenler iyi mi acaba.

Yedek stoper yok takımda eli yüzü düzgün.

Sol bek allaha emanet.

SIFIR katkı aldığın adamların kadroda yer kaplamasına gerek yok

Ross > Yerli stoper
Pva > Yerli sol bek
Mata > 8 no rotasyon
Sefer > Hızlı,Pır pır 9
Yusuf > Kira

Bu iş kolay değil, o oyuncuları nereye yolluyorsun ? Hepsinin kontratları var

Biz en iyisi Shamar Nicholson'a gidelim o adamda da tam bir TR ligi golcüsü tipi var çok iş yapabilir bizde. 8'e almışlar ama istedikleri performansı bu sezon veremedi o yüzden 5+ bonusa(2-3) bitebilir.
Daha ucuza bile bitebilir, pek iş yapmamış gibi gözükse de o fizikte ve özelliklerde bi adamın burada iş yapmama olasılığı az. Yedek kalmayı da sorun etmez

Bu herifin haji wrighta göre fazlası nedir merakımdan soruyorum kendini nerede ispatlamış ? Hangi liglerde oynamış ? Yaşı çok mu genç ?

Haji Wright için 4-5 bile çok denirken Shamar için 7-8 ler konuşulması ilginç geliyor.. Sırf senin için demiyorum yazın da cok isteyen vardı insanların kriterini merak ediyorum..

Daha ucuza bile bitebilir, pek iş yapmamış gibi gözükse de o fizikte ve özelliklerde bi adamın burada iş yapmama olasılığı az. Yedek kalmayı da sorun etmez
Bana çok mantıklı geliyor. Sezon başı da çok mantıklı gelmişti böyle fizikli ve aynı zamanda hareketli de bir adam. Şuan basında çıkan isimlerin ilk tercihler olduğunu pek düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt