Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.173
- 59.844
- 4.843
Ohaa
Max 3 m veririm, yunus hariç istediklerini de kiralık veririm
Güray vurala ne gerek var yav adam 34 yaşında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohaa
Max 3 m veririm, yunus hariç istediklerini de kiralık veririm
Ben şahsen anlamadım bu işi, kazımcan kaç ay yok kiGüray vurala ne gerek var yav adam 34 yaşında
2 haftaya dönüyoBen şahsen anlamadım bu işi, kazımcan kaç ay yok ki
Kazımcan formayı tamamen alabilirdi ben beğeniyorum şahsen ama sakatlık konusunda hiç güven vermiyor. iyileşse bile her an maç içinde sakatlanıp çıkacak gibi bir izlenim oluşturdu, enteresan bir şekilde sakatlanacak hamleler yapıyor sürekli maç içinde tecrübesizliğinden kaynaklı büyük ihtimal.Ben şahsen anlamadım bu işi, kazımcan kaç ay yok ki
Haji'ya 4-5 çok demiyorum adamlar 8.5 net falan istiyorlarmış o çok. Shamar içinde net 5+ olursa bonus fazlası olmaz. Shamar geçen sezon Belçika ve transfer olduktan sonra Rusya'da ciddi iş yapmıştı 22 gol falan atmıştı sanırım. 25 yaşında. Haji'yi 4-5+ bonusa verirlerse ona da okeyim.Bu herifin haji wrighta göre fazlası nedir merakımdan soruyorum kendini nerede ispatlamış ? Hangi liglerde oynamış ? Yaşı çok mu genç ?
Haji Wright için 4-5 bile çok denirken Shamar için 7-8 ler konuşulması ilginç geliyor.. Sırf senin için demiyorum yazın da cok isteyen vardı insanların kriterini merak ediyorum..
Kazımcan formayı tamamen alabilirdi ben beğeniyorum şahsen ama sakatlık konusunda hiç güven vermiyor. iyileşse bile her an maç içinde sakatlanıp çıkacak gibi bir izlenim oluşturdu, enteresan bir şekilde sakatlanacak hamleler yapıyor sürekli maç içinde tecrübesizliğinden kaynaklı büyük ihtimal.
Altayda bek mi oynuyordu kazımcan. Beke evirirsek bence potansiyeli iyi gibi, hırslı tempolu ve tekniği fena değilBek değil çünkü çocuk
![]()
Altay'ın 16 yaşındaki forveti Kazımcan Karataş'a Galatasaray kancası!
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın 16 yaşındaki kanat oyuncusu Kazımcan Karataş'a Süper Lig'de son 2 yılın şampiyonu Galatasaray talip oldu.www.hurriyet.com.tr
sakatlandığında 1.5-2 ay yok deniyordu. Sanırım 1 ay falan daha yok.Ben şahsen anlamadım bu işi, kazımcan kaç ay yok ki
Evet Altay'da beke evrildi. Geçen sene bek oynadı o performansıyla Bjk ve biz ilgilendik zaten.Altayda bek mi oynuyordu kazımcan. Beke evirirsek bence potansiyeli iyi gibi, hırslı tempolu ve tekniği fena değil
Seneye limitler mi düşüyor acaba o yüzden olabilir mi diye dusundum4-5 transfer falan mallik olur ne gerek var ya
2 haftaya dönüyo.2 haftadır yok zatensakatlandığında 1.5-2 ay yok deniyordu. Sanırım 1 ay falan daha yok.