Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34 yasında savunması 0 güray için 27 yasında emre tasdemir ve bonservis ha :asd:

Ben şahsen anlamadım bu işi, kazımcan kaç ay yok ki
Kazımcan formayı tamamen alabilirdi ben beğeniyorum şahsen ama sakatlık konusunda hiç güven vermiyor. iyileşse bile her an maç içinde sakatlanıp çıkacak gibi bir izlenim oluşturdu, enteresan bir şekilde sakatlanacak hamleler yapıyor sürekli maç içinde tecrübesizliğinden kaynaklı büyük ihtimal.

Bu herifin haji wrighta göre fazlası nedir merakımdan soruyorum kendini nerede ispatlamış ? Hangi liglerde oynamış ? Yaşı çok mu genç ?

Haji Wright için 4-5 bile çok denirken Shamar için 7-8 ler konuşulması ilginç geliyor.. Sırf senin için demiyorum yazın da cok isteyen vardı insanların kriterini merak ediyorum..
Haji'ya 4-5 çok demiyorum adamlar 8.5 net falan istiyorlarmış o çok. Shamar içinde net 5+ olursa bonus fazlası olmaz. Shamar geçen sezon Belçika ve transfer olduktan sonra Rusya'da ciddi iş yapmıştı 22 gol falan atmıştı sanırım. 25 yaşında. Haji'yi 4-5+ bonusa verirlerse ona da okeyim.

Kazımcan formayı tamamen alabilirdi ben beğeniyorum şahsen ama sakatlık konusunda hiç güven vermiyor. iyileşse bile her an maç içinde sakatlanıp çıkacak gibi bir izlenim oluşturdu, enteresan bir şekilde sakatlanacak hamleler yapıyor sürekli maç içinde tecrübesizliğinden kaynaklı büyük ihtimal.

Bek değil çünkü çocuk

Bunlar Samete nasıl 4 m euro verdi diyeceğim de konu fener olunca anormal de gelmiyor hele ki Abdülkerim + Talha'nın toplam bonservislerine Samet'i almakta gerçekten imkansız bir şey bunu da başarmışlar. Hafta sonu antep deplasmanında puan kaybedelerse iç sahadaki ilk maçta samet transferinin açıklanmasıyla beraber o gün stad karışır istifa sesleri yükselir muhtemelen de daha da toparlayamazlar. :asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt