Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Tam kolej havası.Ekli dosyayı görüntüle 187156emre taşdemirin yanındaki,yası 16
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam kolej havası.Ekli dosyayı görüntüle 187156emre taşdemirin yanındaki,yası 16
İyiyse biz alalım; Nelsson' un yedeği ve giderse de ikamesi olarak. Hadziahmedovic ile de iyi anlaşırlar hemFener neyin pesinde acaba? Bosna basinina göre Dennis Hadzikadunici istiyorlarmis. Sameti'de aliyorlar. Jesus 4 stoperle mi oynamayi planliyor?
Yallah antuya
5 milyon net + bonuslar mesela 20 üzeri gol şampiyonluk vs kabul etmez mi acabaanca bir sene daha kiralayabiliriz
maaşı çok fazla
Ninni, telefon ışığı ve çekirdek ile süper kombin eşliğinde cehennem üfffffTransfer döneminde en büyük transferimiz taraftarımız olacak. Önümüzdeki 10 maç 7 tanesi iç sahada her maç rakiplerin ve hakemlerin üstüne çökmek lazım tribün nasıl olurmuş tüm rakiplere göstermek lazım.
Son Fener maçında da görüldüğü gibi derbylere çok sayıda gurbetçi geliyor ve tezarühat anlamında ambiyası çok düşürüyorlar.Ninni, telefon ışığı ve çekirdek ile süper kombin eşliğinde cehennem üfffff
5 milyon net + bonuslar mesela 20 üzeri gol şampiyonluk vs kabul etmez mi acaba
Lütfen beni de engeller misin???Kemal'i engelledim
SEN NASIL BIR ADAMSIN ONURUMLütfen beni de engeller misin???
kemal=ben
Illa alinacaksa ilk sene yuklu imza parasi verilir. Sonra da senelik 5 milyonu kesin ister. O da imza parasi + maas ile cozulur. Yine de kalan 19 maci gormek lazim. Ozellikle daha deplasman ( Istanbul dışı) performansini gormedik.zaten bonservise gerekirse 10 milyon da verilir ama maaş büyük sıkıntı. erden timur maaşın yarısını leo rezidanstan birkaç daire şeklinde sunsun kendisine
Firmino'nun sözleşmesi bitiyorHarry Kane GS de