Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.185
- 39.458
- 3.993
Şampiyonlar ligi büyük oyuncular için en az para kadar önemli icardiyi tutmak için önce şampiyonlar ligi şart icardi gibi 9 numaran varsa 2.yada 3.forvet Hacı da olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim aklıma 1-2 oyuncu geliyo yavNevzat: Belki orta saha alınabilir. Yöneticiler bu ismi Sacha Boey’in orta saha versiyonu diye tarif ediyor.
Nokta atışı bir tespit
Gelmezse ben seni gelirse sen beni? win/win@Serhan G. Veren di Maria geliyormus
Bu açıklamadan anladığım u21 yaşın altında Boey gibi çok cüzi ücretlere bir oyuncu var herhalde.Nevzat: Belki orta saha alınabilir. Yöneticiler bu ismi Sacha Boey’in orta saha versiyonu diye tarif ediyor.
Nokta atışı bir tespit
Bu Sevilla ne ölücü takimmis be. Ver 25 milyonu git
yalnızca eski takımlarına kiralık gidebilyolar işte.zaten daha taksitlerini ödemediğimiz yusufu ve rossu bonservisiyle verecek değiliz.bu saçma olurdu.yusufa ve rosa yatırım yapıldı.yusuf rapid wiende mac kazandırıp geldi burayaYusuf ve Ross bizim oyuncumuz oldugundan kiralanabilir. Galiba 2 kez kiralanamiyor.
kim acaba ,fransadan mıNevzat: Belki orta saha alınabilir. Yöneticiler bu ismi Sacha Boey’in orta saha versiyonu diye tarif ediyor.
Nokta atışı bir tespit
Bir bu dayı yazmış.