- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.711
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem ama orta saha alacaksak 2017 Ndiaye tarzı bir adam alınsın. Kesin alınacak diye konuşmadı zaten, alınabilir dedikim acaba ,fransadan mı
5 mio + 20% kardan + o 3lüye de ok derler
Bir bu dayı yazmış.
AynenBunlar kiralık dimi
Evet ortada bi kolpalamasyon dolaşıyorNe Yusuf ne de Ross 3. takımda oynayamaz.
Ben mi bir şeyi kaçırıyorum?
Nagaloyı çekecez nelson yerine sanırım. Keşke bi tane daha nelsson bulsak danimarkalı bi wonderkidAalborg oynama garantisi verirse Ross’u 6 ayligina eski kulubune kiralayalim. Kosulara baslamis. 3 yerli kuralindan dolayi ligde sure almaz. 6 ay sadece antrenman yapmak yerine Aalborg’da oynayarak geri doner. Sezon sonu Nelsson satilirsa yerine oynayacak oyuncu hazir olur.
Klasik sorgulamayan her halta inanan GSC.Evet ortada bi kolpalamasyon dolaşıyor
ertan süzgün haberde teklife eklemiş yusuf demir ve rossuNe Yusuf ne de Ross 3. takımda oynayamaz.
Ben mi bir şeyi kaçırıyorum?
Nagalo’yu takimda gormek isterim ama Mathias Ross’a sans vermek lazim.Nagaloyı çekecez nelson yerine sanırım. Keşke bi tane daha nelsson bulsak danimarkalı bi wonderkid
şu ebimbe kiralık sözleşmesini feshedip gelebilyo mu acabaBilmem ama orta saha alacaksak 2017 Ndiaye tarzı bir adam alınsın. Kesin alınacak diye konuşmadı zaten, alınabilir dedi
madem kazımcana yedek arıyoruz,şu bodrumsporlu cenk hakkında neden kimsenin bilgisi yok?kanattan devşirmeymiş o da.87 mac oynamış,22 yasındaBu arada Nevzat Haji için Antalya yüksek bedel isteyince masadan kalktık dedi. Nokta atışı atletik oyuncular isteniyormuş. - Sol bek hariç- Sol bek için HAK, Uğur ya da Güray dedi. Güray için Antalya 400 bin € istiyormuş.
Sacha BoeyNevzat: Belki orta saha alınabilir. Yöneticiler bu ismi Sacha Boey’in orta saha versiyonu diye tarif ediyor.
Nokta atışı bir tespit
İlk cemre düştü. Taşlayin arkadasiçekecez
şu ebimbe kiralık sözleşmesini feshedip gelebilyo mu acaba
yazık oldu gercekten.kaçırmamalıydıkHerif formayi kapti ve Frankfurtun 6,5 milyon opsiyonu varmis. Sezon sonu satin alirlar herifi. PSGnin ama geri alma opsiyonu varmis.
Oynuyor adam.şu ebimbe kiralık sözleşmesini feshedip gelebilyo mu acaba
İyi oyuncu değildir belki.madem kazımcana yedek arıyoruz,şu bodrumsporlu cenk hakkında neden kimsenin bilgisi yok?kanattan devşirmeymiş o da.87 mac oynamış,22 yasında
Sil.Sacha Boey
Houssam Eddine Ghacha