Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Yönetim Icardi konusunda devre arası böyle bir lak diye sürpriz yapabilir miyiz diye plan içerisindeler. Erden Timur bu işi hop oldu bitirdiye getirebilir."

NERDE SOL BEK AÇIKLANMADI MI HALA ?
1673471144794.webp

Haluk Yurekli:Sergen Zeren kakolu süt olsa daha mutlu olurdu ama sade sütle de lotus biskuvinin iyi gittigini düşünüyor.Keramettin Tanriverdi kizgin gorunsede aslinda cok şugar bi insanmis

yabanci siniri kalkacaksa 6 ay idare edecek yerli behich veya güray isabetli olur.

Haluk Yürekli: "Antalya başkanı Aziz Çetin yarın İstanbul da olacak önce Haji Wright için Galatasaray yönetimiyle görüşecekmiş sonrasında Bünyamin içinde Ali Koç ile bir araya gelecekmiş."

Haluk Yürekli: "Uğur Çiftçi için 1.5 m euro isteniyor Galatasaray bu rakamları verir mi bilmiyorum eğer Güray ve Uğur maliyetleri istenilen seviyelerde olmazsa bonservisi elinde Hasan Ali gündeme gelebilir."

Haluk Yürekli: "Uğur Çiftçi için 1.5 m euro isteniyor Galatasaray bu rakamları verir mi bilmiyorum eğer Güray ve Uğur maliyetleri istenilen seviyelerde olmazsa bonservisi elinde Hasan Ali gündeme gelebilir."
Uğur Çiftçi çok itici birisi bize karşı ekstra motive oynuyordu sanırsam. Yoksa sivasta ki sol bek ile mi karıştırıyorum bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt