Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.606
- 77.955
- 4.218
Yarın sol bek ve forvet tamam.Bakalım bu transfee döneminde transferi son güne bırakma geleneğini değiştirecek mi erden timur. Bir ilk olsun lütfen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın sol bek ve forvet tamam.Bakalım bu transfee döneminde transferi son güne bırakma geleneğini değiştirecek mi erden timur. Bir ilk olsun lütfen

Yedek forvet olarak hacı bence okey de, güral vural yaşından dolayı hiç aklıma yatmadı. Belki de kazımcana yedek olsun diye almak istiyorlarYarın sol bek ve forvet tamam.![]()
şampiyon yapar.Haluk Yürekli: "Yönetim Icardi konusunda devre arası böyle bir lak diye sürpriz yapabilir miyiz diye plan içerisindeler. Erden Timur bu işi hop oldu bitirdiye getirebilir."
O zaman en fazla 1.5 yıllık sözleşme versinler. Antalya zaten gürayı 6 aylığına kiralamaz herhalde bizeyabanci siniri kalkacaksa 6 ay idare edecek yerli behich veya güray isabetli olur.
Kesin hacıyı fenere yamamaya çalışacak. Klasik anadolu takımı başkanıHaluk Yürekli: "Antalya başkanı Aziz Çetin yarın İstanbul da olacak önce Haji Wright için Galatasaray yönetimiyle görüşecekmiş sonrasında Bünyamin içinde Ali Koç ile bir araya gelecekmiş."
Herkese evet size hayir
Haluk Yürekli: "Antalya başkanı Aziz Çetin yarın İstanbul da olacak önce Haji Wright için Galatasaray yönetimiyle görüşecekmiş sonrasında Bünyamin içinde Ali Koç ile bir araya gelecekmiş."
Uğur Çiftçi çok itici birisi bize karşı ekstra motive oynuyordu sanırsam. Yoksa sivasta ki sol bek ile mi karıştırıyorum bilmiyorumHaluk Yürekli: "Uğur Çiftçi için 1.5 m euro isteniyor Galatasaray bu rakamları verir mi bilmiyorum eğer Güray ve Uğur maliyetleri istenilen seviyelerde olmazsa bonservisi elinde Hasan Ali gündeme gelebilir."
Bu Eyüpspor'un amacı nedir?Eyüpspor, Halil Dervişoğlu için Brentford ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.
(Ertan Süzgün)