Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bucaspordaki enes alic iyiymis.o gelsin solbeke,gundem yapalim

O coplere 1-2 milyon euro harcamaya degmez. En kötü Kazimcan, Emre, Dubois ile idare ederiz.

Haluk Yürekli: "Galatasaray minimum 4 transfer yapacak 4 ve üzeri için giden futbolculara bakmak gerekiyor. PVA, Seferovic ve Mata'nın sözleşmelerinden çıkmak istiyor."

Haluk Yürekli: "Galatasaray Icardi'yi bir an önce bitirmek istiyor. Erden Timur hem PSG hem de Icardi ile görüşüyor. Lig bitmeden imza attırma planları var. Icardi de Galatasaray'ı çok sevdi."
Kral biraz oynasaydi ya. Devamliliginin olmamasi korkutuyor beni.

Icardiye senelik 8m euro verip ikna edelim.

Mertensin yedegi yusuf demir ve yunustur.ikisinden biri 11 baslamali hatay macinda mertensin yerinde.ya da berkan-torreira yapip,oliveirayi ileri atariz

Son düzenleme:
Bir takımın başkanı İstanbul'a kadar geliyorsa şahsi fikrim transfer görüşmelerini noktalamak için geliyordur boş yere geleceğini sanmam. Biz Haji ve Güray'ı alırız fenerde Bünyamin'i alır yarın akşam bu 3 transfer açıklanır çünkü Antalyaspor'un acil olarak paraya ve oyuncu takaslarına ihtiyaçları var. Bünyamin takasında fenerden Serdar Dursun + 3 m euro alacaklardır. Kanat mevkisine de bizden Yusuf Demir kiralık olarak gideceğini düşünüyorum. Güray gittiği için PVA'nın maaşını karşılamak koşuluyla kiralık veya bonservisiyle oraya gidecektir. Üstüne de 5 m euro bonservis vereceğimizi düşünüyorum. Bir ihtimal Haji sonrası Serdar Dursun yanında 1 forvet daha alacaklarını tahmin ediyorum Seferovic konusuda olabilir 6 ay maaşını karşılarsak.

İcardi milleti hipnoz etti resmen manyak olduk mantık falan kalmadı sonu hayır olur inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt