- 2 Temmuz 2011
- 138.339
- 59.039
- 5.488
Bucaspordaki enes alic iyiymis.o gelsin solbeke,gundem yapalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adlarini degistirip ates gunes olacak diyollarBu Eyüpspor'un amacı nedir?
Bu Eyüpspor'un amacı nedir? Ne yapmak istemektedir?Eyüpspor, Halil Dervişoğlu için Brentford ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.
(Ertan Süzgün)
Sevilla önce kümede kalsin.Nelsson artık Sevilla'ya gitmez. Seneye şampiyonlar liginde oynamak ister.
Hiç bir kadin bana vermedi Orgazmı verir bana İcardi Transferi.Haluk Yürekli: "Galatasaray Icardi'yi bir an önce bitirmek istiyor. Erden Timur hem PSG hem de Icardi ile görüşüyor. Lig bitmeden imza attırma planları var. Icardi de Galatasaray'ı çok sevdi."
ingilizler gibi toplu bir halde oynamakBu Eyüpspor'un amacı nedir?
Süper lige çıkmak için tüm tuşlara basıyorlar. Başkanları baya başarıya kafayı takmış gibiBu Eyüpspor'un amacı nedir? Ne yapmak istemektedir?
Kral biraz oynasaydi ya. Devamliliginin olmamasi korkutuyor beni.Haluk Yürekli: "Galatasaray Icardi'yi bir an önce bitirmek istiyor. Erden Timur hem PSG hem de Icardi ile görüşüyor. Lig bitmeden imza attırma planları var. Icardi de Galatasaray'ı çok sevdi."
Maksadları İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek miş.Bu Eyüpspor'un amacı nedir?