Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
t.dönemi başladı.

kesin en beğendiğimiz iyi bir topçu, sürpriz bir şekilde gidecek ya. hissediyorum.

icardi gol sayısını arttırırsa sezon sonu almak hayal olur bence. Almaya niyetimiz varsa bu kumarı şimdi oynayıp almalıyız avrupadaki takımlar uyanmadan

İcardi istese yine Avrupa'dan takım bulurdu bize gelmeden önce de, niye kimse cesaret edemedi ? Adamın özel hayatı baya sorunlu ve Avrupalı takımlar o riski almadılar, bence yine almazlar.

Bizimkiler transferleri gizli yürütüyor belli ki. Haji Wright işinin bilgisi Antalya tarafından verilmiş. TR olmazsa muhabirlerden haber duyamayız yine, anca bitince ya da yurtdışı basınına yansırsa.
Antalya cephesinden çıktıysa tahminim transfer bitmek üzere pazarlık için ellerini güçlendirmek istemişlerdir. Yarın akşama KAP dahi gelebilir sonuçta bir başkan İstanbul'a durduk yere gelmez. Erkenden bitirmek de iyi olur transferi hiçbir zaman son döneme bırakmayacaksın.

Antalyaspor da Ndao ve Ghacha uzun süreli sakat ellerindeki 2 kanattan birini bugün Gökdeniz'i de Bodrumspor'a kiraladılar muhtemelen Yusuf Demir(kiralık) oraya gidecek.

bu bünyamin neyin nesi çocugun adını bile duymadım yine yalı koç kazıgı gibi görünüyor

Antalya cephesinden çıktıysa tahminim transfer bitmek üzere pazarlık için ellerini güçlendirmek istemişlerdir. Yarın akşama KAP dahi gelebilir sonuçta bir başkan İstanbul'a durduk yere gelmez. Erkenden bitirmek de iyi olur transferi hiçbir zaman son döneme bırakmayacaksın.
Hiç sanmıyorum. Hatta yarın Ali Koç'la görüşür ve bir bakmışız Bünyamin+ Wright 10 milyon+ takasa Fener'e gitmiş. FB'den GS'ye şok çalım diye manşetler tabi

İcardi istese yine Avrupa'dan takım bulurdu bize gelmeden önce de, niye kimse cesaret edemedi ? Adamın özel hayatı baya sorunlu ve Avrupalı takımlar o riski almadılar, bence yine almazlar.
Dediğin gibi özel hayatından dolayı ama boşandığı için o tehlike azaldı bence artık. icardinin sorunu wanda denen dengesizdi

Antalyaspor da Ndao ve Ghacha uzun süreli sakat ellerindeki 2 kanattan birini bugün Gökdeniz'i de Bodrumspor'a kiraladılar muhtemelen Yusuf Demir(kiralık) oraya gidecek.
Doğukan Sinik'i aldılar. Eğer kural değişmediyse Yusuf 3. bir takımda oynayamaz bu sezon, Ross'ta aynı şekilde.

Hiç sanmıyorum. Hatta yarın Ali Koç'la görüşür ve bir bakmışız Bünyamin+ Wright 10 milyon+ takasa Fener'e gitmiş. FB'den GS'ye şok çalım diye manşetler tabi
Şu hamleyi yaptıkları an ilk maç tribünler ali koçu stadın etrafında kovarlar gibi geliyor. O kadar paraları olduklarını düşünmüyorum 33.50 m euro para harcamışlar +10 daha harcasalar 45 m euro vasat dolu kadroları olacak. :asd::asd:

as topçulardan hiç kimse gitmeyecekse,

pva ve sefer gideckese,

bir sol bek, bir forvet ve bir stoper alternatifi isteriz.

onun dışında bir transfere gerek yok.

Doğukan Sinik'i aldılar. Eğer kural değişmediyse Yusuf 3. bir takımda oynayamaz bu sezon, Ross'ta aynı şekilde.
Doğru Doğukan'ı unutmuşum ama yine de 2 kanat oyuncuları var 3 isterler hem Yusuf'u 10 numarada da kullanırlar. Muhtemelen kuralda değişme olmuş olabilir oynamayacak olsa basın mutlaka farkına varırdı.

yusuf demir gidemiyor.bu bahsi kapattık arkadaşlar.yapmayın,etmeyin.ziyan olursunuz

img_1811-jpg.168591

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt